Išsirinkite medį – pasakysime apie jus neįtikėtinai daug tiesos

Vaikščiodami po parką ar mišką, žmonės dažnai mėgaujasi medžiais. Jų nuostabia laja, kamieno forma ir žaluma. Mes mintimis apglėbiame galingus ąžuolus ir švelnius berželius, traukiame į save liepų aromatą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2019, 1:56 PM

Kiekvienas iš mūsų išskiria kokį nors medį, šalia kurio norisi pabūti ilgiau. Ir nupiešti medžiai mums kelia skirtingas emocijas. Kurį iš paveikslėlyje pavaizduotų medžių pasirinktumėte? Neįtikėtina, bet tai atspindi jūsų asmenybę.

1 medis

Šį medį dažniausiai pasirenka žmonės, kurie šiuo momentu nepatenkinti savo gyvenimu ir nori pakeisti situaciją į gerąją pusę. „Kažkur yra laimė, bet manęs ten nėra, vadinasi, man reikia ten atsidurti“, – su tokiu devizu jie gyvena šiuo metu.

Pagrindinės žmonių, pasirenkančių šį medį, savybės – drąsa, smalsumas ir domėjimasis naujovėmis. Jie tiesiog trokšta permainų. Visa širdimi sugeria naujas žinias ir įspūdžius. Žmonės retai šioje fazėje užsibūna ilgai. Paprastai pasirinkę naują kelią jie pasirenka kitą medį.

2 medis

Kantrūs, užsispyrę ir neįtikėtinai pastovūs. Jie niekada nenumos ranka kelio pradžioje. Siekiantys tikslo. Eis į užsibrėžtas viršūnes žingsnis po žingsnio. Iš kelio neišsuks.

Savo srityje jie tikri profesionalai. Dėl savo metodiškumo jie gali tapti panašūs į asfaltuotojus. Ištarus žodį „improvizacija“ ar „ekspromtas“, galima stebėti skeptišką jų veido išraišką. Šie žmonės būna tikri, kad gyvenimas pavyko, kai jis vyksta pagal planą.

Šie stabilumo gerbėjai lieka ištikimi vieną kartą įvestai daiktų tvarkai. Jie mėgsta kurti logines schemas ir nepriima siurprizų ir naujovių. Jiems ne prie širdies bet kokios permainos, o ypač tos, kurios pažeidžia jų logines konstrukcijas.

3 medis

Tai kūrybiškos ir originalios asmenybės. Jie nevaikšto išmindžiotais takeliais, nenukreipia savo žvilgsnio į šablonus. Jie kūrybiški ir turi įkvėpimo, nori viską daryti savaip, išrasdami naujus ėjimus toje ar kitoje srityje.

Paprastai jie charizmatiški ir žavūs. Originaliai rengiasi. Juos lengva išmušti iš pusiausvyros, o jų nuotaika nuolat keičiasi. Tai puikūs oratoriai, pasiruošę dalintis idėjomis su visais norinčiais. O taip pat ir su nenorinčiais...

4 medis

Tokia žiemą, tokia vasarą. Nepriklausomai nuo oro, šie dinamiški žmonės visada pasitinka dieną „geltonais lyderio marškinėliais“. Tai nepavargstantys idėjų ir veiksmų generatoriai.

Jie garbėtroškos ir pragmatiški. Ambicingi, moka įtikinti vadovybę savo nepakeičiamumu. Jie žino, ko nori, ir kaip to pasiekti. Paprastai jiems atrodo, kad pasaulyje egzistuoja du požiūriai – neteisingas ir jų.

Tai stiprios asmenybės, nuoširdūs draugai ir pavojingi priešai. Ko gero, konkurencijos dvasia jau nuo vaikystės yra jų kraujyje.

5 medis

Jie turi ypatingus empatijos gebėjimus. Kaip niekas kitas moka užjausti. Jiems nesunku įsivaizduoti save kito žmogaus vietoje, įsijausti į žmonių emocijas ir pasidalinti jų bėdomis ir džiaugsmais. Geri ir atjaučiantys, jie moka jausti šį pasaulį kaip niekas kitas.

Laimei jiems nepakanka vien savo asmeninės gerovės. Harmonija į šių žmonių gyvenimą ateina tada, kai laiminga jų aplinka. Jie nemėgsta konfliktuoti, moka užglaistyti nesusipratimus. Taiką jie vertina netgi labiau už tiesą. 99 proc. atvejų jie pirmieji nuspręs nusileisti.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugsėjo 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.