Agurkas ar pomidoras, melionas ar arbūzas? Tai daug pasako apie jus

Tai labai trumpas, bet tikslus testas, apibūdinantis jūsų asmenybę ir net galintis patarti renkantis partnerį. Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir greitai atsakykite, ką labiau mėgstate: a) agurką ar pomidorą; b) melioną ar arbūzą.

„Pixabay“ nuotr.
„Pixabay“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2016, 4:34 PM, atnaujinta May 10, 2017, 8:40 AM

Agurkas ir melionas

Toks pasirinkimas būdingesnis vyrams nei moterims. Šio tipo vyrai – vyriški ir rimti. Jie retai pasiduoda įtakai ir nelinkę į alkoholizmą. Tarp jų daug sportininkų, kelionių mėgėjų. Moteris šalia tokio vyro jausis kaip už akmeninės sienos – jo atsakomybė apima ir santykius šeimoje. Tokie vyrai – siekiantys tikslo ir lengvai pasiekiantys tai, ką užsibrėžė.

Bet šis tipas turi ir trūkumų. „Agurko ir meliono“ tipo vyrui trūksta romantikos, todėl jei moteris iš jo laukia gėlių, geriau nelaukti, o aiškiai užsiminti, kad ji norėtų gauti dovanų puokštę.

Šio tipo moterys dažnai tampa viršininkėmis, bet šeiminiame gyvenime jos bejėgės, kaip vaikai: prastai gamina, nemoka planuoti biudžeto, nemėgsta skalbti ir plauti indų. Tačiau tokios moters asmenyje vyras ras ištikimą ir suprantantį draugą.

Pomidoras ir arbūzas

„Pomidoro ir arbūzo“ žmonės – linksmi ir aktyvūs. Jie pasižymi dideliu komunikabilumu, bet ne visada būna pastovūs bendraudami: jų charakterio impulsyvumas neretai baigiasi skandalais.

Šio tipo vyrai – gurmanai. Jie tingūs ir labiau mėgsta šlepetes bei chalatą, o ne kuprinę ir miegmaišį. Moterys – emocingos, mėgsta gyvūnus ir namų židinį, šalia jų visada šilta ir jauku. Jos nemėgsta intrigų, bet gali būti netaktiškos, nes sako, ką mano. Nuoširdumas ir neklastingumas – svarbiausia „pomidoro ir arbūzo“ tipo žmonių psichologinė savybė.

Agurkas ir arbūzas

Tokie žmonės nuolat jaučia dvasinę sumaištį. Jų išorinė ramybė ir susivaldymas slepia vidinę įtampą. Apie tokius vyrus sakoma: tyli kiaulė gilią šaknį knisa. Gyvenimas su tokiu žmogumi – lyg ant ugnikalnio: niekada nežinai, kas bus rytoj ir kokią idėją jis dabar brandina.

„Agurko ir arbūzo“ moterys nekelia skandalų dėl menkniekių – jos kaupia nuoskaudas ir vieną gražią dieną gali sudaužyti visus namuose esančius indus, neretai – į vargšo sutuoktinio galvą.

Šis žmonių tipas – pats kūrybiškiausias. Jie moka mąstyti, tarp jų neretai pasitaiko mokslininkų ir išradėjų. Kita vertus, jeigu Ostapas Benderis dalyvautų šiame teste, jis greičiausiai patektų į šią grupę.

Pomidoras ir melionas

Jeigu jums labiausiai patinka šios daržovės – jūs subalansuotas, taktiškas ir ramus žmogus. Pasižymite jautrumu. Jūs mėgstate gražius daiktus ir turite puikų skonį.

„Pomidoro ir meliono“ vyrai šiek tiek moteriški. Dažnai jie tampa dailininkais, muzikantais – apskritai šiems žmonėms labai artima kūryba.

Tokios moterys linkusios įsimylėti, meilėje yra aistringos ir pastovios. Jos tampa atsidavusiomis, švelniomis ir rūpestingomis žmonomis. O prie šio tipo priskiriami vyrai gali būti savimylos ir egoistai.

Geriausios sąjungos:

vyras „agurkas ir melionas“ ir moteris „agurkas ir arbūzas“;

vyras „pomidoras ir melionas“ ir moteris „agurkas ir melionas“;

vyras „agurkas ir arbūzas“ ir moteris „pomidoras ir arbūzas“;

vyras „pomidoras ir arbūzas“ ir moteris „pomidoras ir melionas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.