Moteris atskleidžia metodą, kaip bet kuris lietuvis gali išmokti anglų kalbos

„Prieš dvi savaites negalėjau pasakyti net tų dviejų žodžių, kuriuos žinojau anglų kalba. Jaučiausi kaip ką tik pradėjęs kalbėti vaikas. Taip kvaila mano amžiuje! Tačiau dabar visi stebisi, kaip aš taip greitai pradėjau kalbėti angliškai,“ – pasakoja Ingrida Petrova (44 m.), kuri anglų kalbos išmoko pagal unikalų Šveicarijos metodą. Perskaityk interviu su Ingrida ir sužinok, kaip gauti 55 % nuolaidą ir greitai išmokti anglų kalbos.

Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2016, 8:58 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 6:23 PM

– Ar prieš tai mokėtės anglų kalbos?

– Labai seniai anglų kalbos mokiausi mokykloje, tačiau mokymasis buvo paviršutiniškas ir beprasmiškas. Tuo metu juk daugelis manė – kam reikės anglų kalbos? Baigusi mokyklą taip ir negalėjau pavartoti tų kelių žodžių, kuriuos mokėjau!

– Kas paskatino pradėti mokytis anglų kalbos pagal Šveicarijos metodą?

– Darbe vis dažniau pasitaikė situacijų, kai turėjau mokėti anglų kalbą, bet niekaip negalėjau sujungti žodžių į sakinį. Apie Šveicarijos metodą man papasakojo kolegė, kuri apie tai sužinojo internete ir išbandė. Atrodė patogu, kad pamokos visą laiką prieinamos kompiuteryje. Taip pat mane užkabino tai, kad mokymasis atrodė lengvas ir garantuotas rezultatas.

– Kaip vyko mokymasis?

– Iš karto užsiregistravau į programą ir jau po trumpo laiko visos pamokos buvo mano elektroniniame pašte. Mokymąsi labai palengvino netradicinis metodas, kuris gerokai skyrėsi nuo to, ką jūs kada nors matėte. Toks spaudinėjimas ant paveikslėlių, greitai judant į priekį. Kiekvieną dieną programai skyriau tik 15 minučių, bet jau po savaitės galėjau aiškiai ištarti žodžius ir išreikšti mintį. Daug padėjo paprastos ir aiškiai suprantamos užduotys. Ir tikrai puiku, kad pradėtą mokymąsi ir toliau galėjau tęsti bet kuriuo metu.

– Kaip gerai Jūs mokate anglų kalbą praėjus dviem savaitėms nuo mokymosi pradžios?

– Galiu laisvai papasakoti, ką galvoju. Be to, žiūrėdama filmus galiu nebeskaityti titrų, nes ir taip suprantu. Kolegos dabar vis dažniau prašo pagalbos, jei darbe reikia kalbėti angliškai.

– Ką Jūs palinkėtumėte tiems, kurie dar nepradėjo mokytis anglų kalbos?

– Pamirškite drovumą ir įsivaizdavimą, kad „negaliu“. Negalima gaišti laiko nė minutės, laikas nestovi vietoje. Jūs greitai suprasite, kodėl šis metodas yra toks unikalus ir paprastas. Užsisakyk programą ir pradėk mokytis sau patogiu laiku!

SwissLanguages.com siūlo – išmok kalbėti angliškai per 14 dienų arba susigrąžink pinigus. Tik šiandien gauk kalbų programą su 55 % nuolaida – tik už 6,95 € (įprastinė kaina 16,95 €). Nepavėluok! Užsisakyk programą iš karto, bet naudok, kai norėsi. Šiandien nuolaida taikoma tik pirmiesiems 100 klientų.

Apsilankyk www.SwissLanguages.com ir gauk nuolaidą savo kalbų mokymosi programai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.