Erotiniai sapnai: atskleistos tikrosios jų reikšmės

Erotiniai sapnai yra vieni iš pačių maloniausių. Tačiau, kaip ir visi sapnai, jie nėra vien bereikšmiai prieš akis plaukiantys paveiksliukai, o šis tas daugiau. Kaip ir visi sapnai, erotiniai sapnai taip pat turi reikšmes ir gali sapnuojantįjį perspėti apie tam tikrus dalykus.

Kaip ir visi sapnai, erotiniai sapnai taip pat turi reikšmes ir gali sapnuojantįjį perspėti apie tam tikrus dalykus.<br>123rf nuotr.
Kaip ir visi sapnai, erotiniai sapnai taip pat turi reikšmes ir gali sapnuojantįjį perspėti apie tam tikrus dalykus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2016, 1:34 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:03 PM

Sena meilė

Intymus ryšys tebėra jūsų širdies gilumoje. Jūs nubundate sutrikę ir susijaudinę – ką tai reiškia? Juk ir su nauja meile viskas puiku.

Aiškinimas: jūs lyginate. Jeigu ankstesnė patirtis buvo nesėkminga, tai reiškia, kad jūs bijote ir vėl patirti nusivylimą. O jeigu ji buvo sėkminga – vertėtų pagalvoti, kaip pagerinti dabartinius santykius.

Kažkas trukdo

Jūs lovoje, staiga įeina pažįstamas ar giminaitis ir vaizduoja, kad niekas nevyksta.

Aiškinimas: jums labai svarbu, kad jūsų partnerį priimtų giminės ir artimieji.

Ieškote vietos seksui

Jūs kartu su mylimu žmogumi, troškimas didelis, bet niekaip negalite rasti ramios vietos užsiimti meile.

Aiškinimas: iš tiesų jūs ieškote ir negalite rasti tinkamo partnerio. Dažnai tokie sapnai sapnuojami prieš skyrybas ar iškart po jų.

Mylitės su nepažįstamuoju

Viskas vyksta, kaip įprastai, jūs gaunate trokštamą malonumą, o po to staiga pastebite, kad mylėjotės su absoliučiai nepažįstamu žmogumi.

Aiškinimas: jums patinka seksas su mažai pažįstamais partneriais. Kas, iš kur, kuo užsiima, ar patinka jūsų artimiesiems – jums neturi reikšmės. Gali būti ir kitas variantas: partnerį jūs turite, bet norite kito.

Paskutinę akimirką meta

Sapnuojate romantišką, pilną meilės sapną. Apkabinimai, bučiniai, bet staiga – jūsų partneris dingsta, nueina, pabėga, ir jūs negalite jo sulaikyti.

Aiškinimas: tai gali būti realios situacijos pakartojimas. Buvo žmogus, kurį jūs pamilote, bet nesugebėjote išlaikyti. Arba galbūt jūs nesugebate mylėti, prisirišti ir pririšti prie savęs?

Su garsiu žmogumi

Jūs mylitės su kino žvaigžde, muzikantu, politiku, sportininku, kurį žino visi.

Aiškinimas: svajojate apie įspūdingą karjerą, šlovę, sėkmę. Viso to pasiekęs žmogus jums – idealas, tikslas ir pavyzdys, kurį norite mėgdžioti.

Mylitės su kolega

Jūs žinojote, kad jis – geras partneris darbe, bet, pasirodo, jis ir puikus meilužis. Tai malonus atradimas.

Aiškinimas: sapne draugystė ir simpatija dažnai nuspalvinami erotikos. Iš tiesų tai patvirtina, kad jūs – geri kolegos. Tik per kitą susirinkimą nepulkite prie jo (jos) glaustytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.