6 mandalos: pasirinkę sužinosite apie save svarbiausią faktą

Pažvelkite į paveikslėlį ir pasirinkite vieną vienintelę mandalą. Vienaip ar kitaip visose jose pavaizduotas medis. Tokie piešiniai atspindi žmogaus vidinę būseną ir padeda geriau susigaudyti savyje. Tai – labai nesudėtingas, bet stebėtinai tikslus testas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2019, 2:55 PM, atnaujinta Jan 16, 2019, 2:56 PM

Taigi, kurią mandalą pasirinkote? Tai atskleidžia jūsų esmę – koks esate žmogus.

1 – dosnus ir moralus

Jūs siekiate būti vis geresni ir geresni, jūsų ambicijos ir standartai – patys aukščiausi iš visų jūsų pažįstamų. Daugumai žmonių su jumis sunku, bet jums dar sunkiau: juk jūs norite iš gyvenimo daug ir esate nusiteikę visa tai gauti, kas benutiktų.

Jūs užsispyrę dirbate ties savo tikslais, bet ne dėl savo paties naudos. Jūs daug dirbate, nes norite padaryti pasaulį šiek tiek geresnį, „įnešti savo dalį“.

Jūs – atsidavęs partneris ir puikus meilužis, bet tik tol, kol jūsų neįskaudins. O tada... jūs tiesiog liausitės mylėję, ir nieko čia nepakeisi.

Labai nedaug žmonių geba tinkamai įvertinti tai, ką jūs darote dėl jų.

2 – žavus ir teisingas

Jūs – atsakingas žmogus, kuris mėgsta rūpintis kitais. Jūs tikite, kad tik sąžiningas darbas ir pasirengimas „imti vairą į savo rankas“ padeda išspręsti visas gyvenimo problemas.

Jūsų geras, minkštas charakteris, kuris kelia aplinkinių pasitikėjimą.

Taip pat jūs esate ryškus, greitas ir aštraus proto žmogus. Ir jūsų galvoje visada yra įdomi istorija, kurią galima papasakoti draugams, kolegoms ar bet kam, su kuo jums teko garbė pabendrauti.

3 – protingas ir viską analizuojantis

Jūs – neeilinis mąstytojas. Jūsų mintys ir idėjos svarbios – ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Didžiausią malonumą jums teikia pamąstymai apie savo teorijas ir požiūrius. Vienumoje. Jūs retai apie tai diskutuojate.

Siūlytume jums dažniau išsakyti savo nuomonę, nes jūs daugumoje ginčų turite daugiau argumentų, nors ir nemėgstate „niekam nieko įrodinėti“. Tai dažnai tampa problema santykiuose, nes jūs ieškote gyvenimo draugo, kuris jus supras ir atitiks jūsų intelektinį lygį.

Jūs introvertas. Ir visada darysite tai, ką laikote teisingu, net jeigu visuomenė jums nepritaria.

4 – įžvalgus ir linkęs į filosofiją

Jūs – unikalus žmogus, vienintelis toks. Lažinkimės – aplink jus nėra nė vieno žmogaus, kuris būtų toks įžvalgus, kaip jūs.

Kaip ir visiems protingiems žmonėms, jums reikia šiek tiek daugiau asmeninės erdvės, nei kitiems. Jums būtinai reikia vystyti savo kūrybinius įgūdžius, nes jums tai vienintelis būdas gerbti save.

Jūs – žmogus, kuris aiškiai mato gyvenimą, tiek jo šviesiąją, tiek tamsiąją pusę.

Nepaisant to, esate emocingas ir dažnai įsižeidžiate, kad žmonės jūsų „nesupranta“.

5 – pasitikintis ir nepriklausomas

Jūs esate labai nepriklausomas. Jūsų svarbiausias gyvenimo principas galėtų skambėti taip: „Jeigu nori, kad darbas būtų padarytas, padaryk jį pats“.

Jūs pasitikite tik savimi. Ir žinote, kad svarbiausia gyvenime – neprarasti jėgų ir ūpo. Todėl, kad tai labai svarbu ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems.

Jūs tiksliai žinote, ko norite iš gyvenimo, ir nebijote siekti savo svajonių.

Vienintelis dalykas, kurio reikia jums iš kitų – tai nuoširdumas. Jūs pasirengęs priimti bet kokią tiesą, kokia ji bebūtų. Ir negalite pakęsti pataikavimo.

6 – aristokratiškas ir jausmingas

Lengviausias gyvenime jums dalykas – kurti santykius su kitais žmonėmis. Turite daug draugų, jūsų gyvenime buvo daug žmonių, kurie jus mylėjo. Ir jūs žinote, kad vienatvė – ne geriausias pasirinkimas tiems, kurie nori gyventi laimingą, visavertį gyvenimą.

Jūs spinduliuojate šiltą ir šviesią aurą. Žmonės šalia jūsų jaučiasi labai ramūs.

Kiekvieną dieną jūsų neapleidžia mintys, kaip kuo geriau praleisti šią dieną. Jūs labai norite būti įdomus, gilus ir unikalus pašnekovas.

Jūsų meilės poreikis didesnis už ramybės poreikį. Tad dėl to, kurį mylite, esate pasirengę bet kokioms aukoms.

Atsargiai: tokie žmonės, kaip jūs, dažnai kenčia dėl nelaimingos meilės.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų sausio 12 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.