Kuris vyras patraukliausias? Pasirinkimas atskleis visą tiesą apie jus

Kiekvienai moteriai patinka tam tikro tipo vyrai. Vienoms – švelnesni, kitoms – priešingai, vyriškesni. Visi žino, kad idealų žmogų realiame gyvenime sutikti labai sunku, o ypač – vyrą. Todėl moterys ieško idealių vyrų filmuose ir serialuose.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2017, 1:32 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:12 PM

Prieš jus – keturi aktoriai, skirtingų tipų vyrai. Kuris iš jų jums labiausiai patinka? Galbūt jis yra jums vyro idealas? Pradžioje nelengva patikėti, tačiau iš to, kokio tipo vyrai traukia moterį, galima labai daug pasakyti apie jos asmenybę ir santykius su priešinga lytimi.

Taigi, įsižiūrėkite ir išsirinkite vieną. Dviejų – negalima, privalote pasirinkti tą, kuris patinka labiau.

Jeigu nepatinka nė vienas, visi keturi jums nepatrauklūs – tai irgi šį tą apie jus pasako. Atsakymus rasite žemiau.

1 tipas

Nuotraukoje – aktorius Richardas Gere'as.

Jokių abejonių – vyruose jūs vertinate protą ir atsidavimą. Jums tai svarbiausia, vertinant vyro patrauklumą. Santykiuose jums svarbiausia pasitikėjimas tarp partnerių. Jūs iš tų moterų, kurios įsimyli visam gyvenimui. Nėra ištikimesnių moterų, nei tos, kurios patinka šis vyrų tipas.

Jūs – lengvai bendraujanti ir nuoširdi, ne iš karto pasitikite – partneriui tenka pelnyti jūsų pasitikėjimą. Būtent tokios moterys, kaip jūs, įkvepia vyrus uždirbti pinigus.

2 tipas

Nuotraukoje – aktorius Pavelas Prilučnyj

Jūs mylite visa siela ir širdimi, esate gera šeimininkė ir atsidavusi motina. Tačiau jūsų vyras dažnai pripranta prie viso gėrio, kurį jūs jam duodate, ir nevertina jūsų pastangų. Ir be reikalo. Juk jeigu tokia stipri moteris, kaip jūs, sutiks vyrą, kuris ją tinkamai įvertins, ji sugebės nuversti kalnus. Be to, sužydės taip, kad atrodys patraukli net su pačiais nepatraukliausiais apdarais.

Jūs santykiuose vertinate romantiką, ir vyro, kuris sugebės jums tai duoti, laukia didelė laimė.

3 tipas

Nuotraukoje – aktorius Burakas Ozcivitas

Jūs – labai charizmatiška, stipraus charakterio moteris. Bet reikšti jo meilėje nemėgstate, jums norisi būti šalia vyro, kuris stipresnis už jus. Būdama aistringa ir nuoširdi, jūs norite šalia matyti vyrą, kuris yra jūsų lygio. Santykiuose mėgstate, kad atsakomybę prisiimtų vyras.

Jaunystėje šio tipo moterys dažnai nudega ir įsimyli dvasiškai silpnesnius vyrus, o po to neįtikėtinai su jais kankinasi.

 

 

4 tipas

Nuotraukoje – aktorius Viačeslavas Tichonovas

Už vyro kaip už akmeninės sienos – štai ko jūs ieškote santykiuose. Paprastai taip ir būna. Jūs gebate suprasti ir atleisti daug ką, bet jei sužinosite apie neištikimybę – niekada neatleisite, net jeigu liksite su tuo vyru.

Svarbiausia – koks klimatas yra šeimoje. Dažnai tą sako moterys, kurioms patinka šio tipo vyrai. Ir dažnai šis klimatas – šių moterų nuopelnas. Jūs mokate nugludinti aštrius kampus, esate nekonfliktiška ir moteriška.

Nė vienas tipas

Jūs santykiuose vertinate nuoširdumą – geriau karti tiesa, nei saldus melas. Jūs tikrai ne iš tų moterų, kurios gali metų metus gyventi su nemylimu. Norite augti pati, ir kad partneris augtų kartu su jumis. Mėgstate įdomius vyrus, mokančius stilingai rengtis ir elgtis su moterimis.

Kartais jūs galite atlikti neapgalvotus ir keistus poelgius, bet galiausiai viskas apsisuka jūsų naudai. Jūs šiek tiek labiau ragana, nei kitos moterys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti