Pasirinkite šypseną: dabar jūs – kaip ant delno

Šio psichologinio testo paskirtis – padėti žmogui suprasti savo vietą ir paskirtį gyvenime. Kaip tvirtina testo kūrėjai, jo tikslumas siekia 9–95 proc. Jums tereikia pasirinkti tą paveikslėlį, kuris labiausiai patinka.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-27 12:22, atnaujinta 2017-04-07 02:51

Pasirinkote? Štai rezultatas.

1. Aistringas optimistas

Jūs esate aistringas. Jums reikalinga tikra meilė, ir nerimaujate, kad niekada jos nerasite. Esate optimistas ir labai malonus žmogus, bet jūsų širdyje nemažai randų. Jūs ieškote supratimo ir tvirto žmogiško ryšio. Užmezgate ryšį su žmonėmis visam gyvenimui. Draugijoje stengiatės būti aktyvus ir paprastas. Juk gyvenimas ir taip sudėtingas.

2. Stabilus ir slapukas

Esate stabilus. Išoriškai atrodote laimės ir sėkmės kūdikis. Bet viduje viskas kur kas painiau. Jus sunkoka perprasti, ir jūs, ko gero, tai darote sąmoningai. Nenorite visiems demonstruoti savo jausmų. Esate pakankamai brandus ir galite ne tik imti iš žmonių, bet ir duoti. Jums reikalinga draugija. Patinka ištiesti pagalbos ranką tiems, kuriems to reikia.

3. Nesulaikomas ir nenuspėjamas

Jūs nesulaikomas. Taip pat nenuspėjamas, kvaištelėjęs, kitiems keliantis rūpesčius. Esate pati ryškiausia lemputė kambaryje. Lyg uraganas. Gyvenime esate niekada nesustojantis varikliukas. Jūs – lyg žmogus-idėja. Jumyse visada kovoja paprastų dalykų ir permainų troškimas. Nieko nepriimate kaip duotybės.

4. Išmintingas ir atviras

Jūs išmintingas. Patiriate malonumą iš geros knygos. Jums patinka klajoti po svetimus pasaulius. Esate gilus mąstytojas ir lankstus žmogus. Esate atviras naujoms idėjoms ir pokyčiams. Esate padorus ir garbingas. Jums svarbiausia – neišduoti savęs. Esate protingas, plataus akiračio, labai nepriklausomas. Jūs labai dėl daug ko savimi didžiuojatės, bet šito neparodote.

5. Užjaučiantis sėkmės kūdikis

Esate užjaučiantis. Jūs kuklus, mąslus ir geraširdis žmogus. Jums reikalingos perspektyvos. Stengiatės šiam pasauliui duoti šiek tiek gėrio. Tikite, kad kiekvieną dieną reikia stengtis iš visų jėgų. Galbūt jums ir nepavyks pakeisti pasaulio, kardinaliai jo apversti, bet jūs, be abejonės, keičiate žmonių gyvenimus. Ir jums neretai sekasi.

6. Tikrasis pozityvas

Jūs – pozityvus ir malonus žmogus. Sunku nesusidomėti tokiu saulėtu ir optimistišku žmogumi, kaip jūs. Jūs aktyviai domitės aplinkiniu pasauliu. Neatitolstate nuo draugų. Stengiatės kiekvieną akimirką pripildyti linksmybėmis, retai nusimenate. Turite puikų humoro jausmą, visi juokiasi iš jūsų pokštų. Jūs traukiate žmones, kurie mėgaujasi gyvenimu. Mėgstate būti apsuptas džiaugsmo.

7. Energingas ir sėkmingas

Esate energingas. Aplinkiniams gali pasirodyti, kad esate chaotiškas žmogus, bet tai viso labo būdas išreikšti jūsų beprotybei. Tikriausiai mokate puikiai žongliruoti keletu rutulių – juk jūs, be abejo, žinote, kaip dirbti keleto projektu režimu. Jūs atkaklus siekdamas tikslo ir labai motyvuotas. Trokštate sėkmės ir visada siekiate savo svajonių. Atsakingai priimate sprendimus. Turite aiškų protą.

8. Teisingas ir geros širdies

Esate teisingas. Žmonės šalia jūsų jaučiasi atsipalaidavę. Iš prigimties iniciatyvus. Nemėgstate vaidybos, vertinate kiekvieno žmogaus unikalumą. Mylite gyvenimą, esate viskuo patenkintas. Kai šypsotės ar juokiatės, jums iš tiesų linksmas ar juokinga. Draugai vertina jūsų gerą širdį, ir jums tai geriausias komplimentas.

9. Geraširdis ir supratingas

Jūs geraširdis. Plačių pažiūrų. Jūs suprantate ir mokate atleisti. Mėgstate ramų gyvenimą, Jums nepatinka triukšmas nei jūsų galvoje, nei supančiame pasaulyje. Jūs nežinote, kas yra per daug ramybės. Turėti laisvo laiko, kad galėtumėte tiesiog pamąstyti apie pasaulį, jums yra prabanga. Jūs ją branginate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.