15 dalykų, kuriuos privalo turėti 30-metis vyras

Apie tai, kad amžius dažniausiai yra tik skaičius pase ir visai nelemia to, kaip iš tiesų jaučiamės, kalbama nuolat. Vis dėlto yra dalykų, kurie priklauso nuo to, koks skaičiukas įrašytas jūsų dokumente. Ypač jei jūs – jau 30-ąjį gimtadienį atšventęs vyras.

30-asis gimtadienis – puikus laikas stabtelėti ir susimąstyti, ką mes turime ir ko norime.<br>123rf nuotr.
30-asis gimtadienis – puikus laikas stabtelėti ir susimąstyti, ką mes turime ir ko norime.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2017, 1:21 PM, atnaujinta Apr 26, 2017, 1:25 AM

Nekalbėsime apie 30-mečius, kurie nemoka net išsikepti kiaušinio – tokie net neverti, kad apie juos būtų kalbama. Tačiau 30-asis gimtadienis puikus laikas stabtelėti ir susimąstyti, ką mes turime ir ko norime, rašo „Telegraph“.

Mat laikas nuo 30-ies iki 40-ies prabėgs taip greitai, kad nespėsite nė mirktelėti. O tada ir prioritetai susidėlios kitaip. Tad dabar, mieli 30-mečiai, pats laikas pagalvoti apie tai, ko jūs norite, ir pagaliau nustoti galvoti, ką pasakys žmonės.

1. Geros kokybės kostiumas. Tai – privalomas drabužis jūsų spintoje ir jis neturi būti bet koks. Juk mokyklos išleistuvių ar universiteto baigimo proga dėvėtas kostiumas jau greičiausiai išaugtas arba atrodo kaip iš praėjusio amžiaus. Trisdešimtmetis vyras privalo turėti bent vieną brangų ir geros kokybės kostiumą, jei toks drabužis reikalingas tik šventėms. Ir tikrai ne vieną, jei tai yra ir darbo apranga.

2. Geri vardiniai kvepalai. Stovėdamas priešais minią jūs neturite dėvėti ryškiai raudono chalato, kad į jus būtų atkreiptas dėmesys. Pakaks kelių lašų išskirtinių ir gerų (o dažniausiai jie būna ir brangūs) kvepalų. Išsiskirkite iš minios subtiliai.

3. Didelė kokybiško medžio (puikiai tiks ąžuolas) lova. Pats laikas, net jei gyvenate vienas, pasirūpinti tokia lova, kokią turi net „Simpsonų“ ar „Sopranų“ herojai – karališko dydžio ir geros kokybės. Nesvarbu, ar ten valgote pusryčius, ar žiūrite serialus, jūsų lova turi būti tokia, kad bet kada galėtumėte ja pasidalinti su savo svajonių moterimi. Ir išmeskite mamos, kai kraustėtės iš jos namų prieš dešimtmetį, atiduotą patalynę – pats laikas įsigyti naują ir madingą.

4. Gera ketaus keptuvė. Net jei negaminate, gerą keptuvę namuose privalote turėti. Tokią galite dėti ir ant grilio, ir į orkaitę. Tokioje keptuvėje galite kepti, troškinti, skrudinti, apkepti – daryti viską, ką tik įsivaizduojate, tad ji ne tik jums ištikimai tarnaus visus metus, bet ir sužavės jums vakarienę gaminančią damą, jei tokia atsiras.

5. Gerai pagaląstas virėjo peilis. Apie tai, kad atšipę peiliai gali būti tik vienišų moterų, o ne save gerbiančių vyrų namuose, nebekalbėsime. Pamirškite įvairių dydžių peilių rinkinius. Visus juos tikrai atstos geros kokybės virtuvės šefo peilis. Vienas – viskam.

6. Kokybiški saulės akiniai, apsaugantys nuo ultravioletinių spindulių. Metas žinoti, kad akiniai nuo saulės skirti ne tik rytams po audringų vakarėlių ar atostogoms. Tai privalomas aksesuaras save gerbiančiam vyrui kiekvieną vasaros dieną. Pasirūpinkite ne tik stiliumi, bet ir savo akių apsauga nuo kenksmingų spindulių.

7. Pora gerų batų. Odiniai, klasikiniai, gerai nuvalyti batai – kiekvieno vyro vizitinė kortelė daugelio žmonių akyse. Su tokiais puikiai atrodysite ne tik su kostiumu, bet ir prie laisvalaikio drabužių.

8. Skutimosi peiliukas. Laikas pamiršti vienkartinius skutimosi peiliukus. Įsivaizduokite tą jausmą, kai atsidarote vonios spintelę ir iš jos paimate skustuvą, kuriuo iš tiesų didžiuojatės. Ne tik todėl, kad jis brangus, bet dėl to, kad puikiai žinote, kaip maloniai ir gerai jis skuta. Pajuskite kokybę, skustuko sunkumą (tokie jie būna, jei yra išskirtiniai ir geri) ir malonumą skustis. Taip rutiną paversite vienu maloniausių ritualų.

9. Geras odinis kelionių krepšys. Bent tokio dydžio, kad jame tilptų daiktai, jums reikalingi savaitgaliui. Buvo laikai, kai vyras su didele „rankine“ atrodė vertas paniekos, tačiau tie laikai jau seniai praėjo. Dabar vyras su kokybišku odiniu dideliu krepšiu greičiau sukels susižavėjimą, o ne juoką. Taigi, įsigykite tokį krepšį ir nustokite visur ir visada keliauti su berniokiška kuprine, kad ir kaip patogu tai būtų.

10. Elektrinis grąžtas. Gal tai ir gali nuskambėti kaip atgyvenusi klišė, bet jei esate save gerbiantis vyras, pakabinti paveikslą ar lentyną turite mokėti, o tam, kaip žinia, reikia grąžto. Turėkite jį. Ir mokėkite juo naudotis.

11. Padori bėgiojimo apranga. Kai buvęs Londono meras Borisas Johnsonas miesto centre bėgioja savo krosą, jam greičiausiai visai nerūpi, kaip jis atrodo. Tačiau daugelis londoniečių kaskart itin įtartinai nužvelgia jo ryškiaspalvius paplūdimio šortus. Padori bėgiojimo apranga ne tik leis jūsų odai kvėpuoti, bus lengvesnė ir tinkamesnė sportui nei paprasti marškinėliai ir šortai – ją turėdamas gal dažniau pakilsite nuo sofos ir imsitės sveikesnių reikalų, nei tinginystė, alus ir bulvių traškučiai.

12. Kokybiškos ausinės. Palikite pigias ir prastas ausines jaunimėliui, kuris autobusuose klausosi Justino Bieberio. Įsigykite geras, brangias ir kokybiškas ausines ir mėgaukitės geru garsu.

13. Gera odinė piniginė. Nebežvanginkite monetų kišenėje, o banknotų nebetraukite iš dokumentų ar mobiliojo telefono dėklo. Įsigykite prabangią odinę piniginę, kurioje saugūs bus ir jūsų pinigai, ir orumas.

14. Laikrodis, tinkantis visiems sezonams. Šis aksesuaras vis labiau tampa ne prietaisu, kuriame tikriname laiką, bet įvaizdžio ir stiliaus dalimi. Vis dėlto, jei svarbiame susitikime laiką patikrinsite telefone, o ne žvilgtelėsite į laikrodį ant riešo, daug kas jūsų gali nesuprasti. Ir jie bus teisūs – trisdešimtmetis vyras privalo turėti gerą (nebūtinai siaubingai brangų) laikrodį ir su juo jaustis patogiai. Įsigykite laikrodį pagal savo skonį, bet būtinai – su odine apyranke.

15. Geras lygintuvas ir lyginimo lenta. Kas mėgsta lyginti? Niekas. O kas mėgsta lyginti prastu lygintuvu ir be lyginimo lentos? Visiškai niekas. Nebūkite niekas, lyginkite lengvai, patogiai ir padoriai, gerbkite save.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.