Pasirinkite langą – jis parodys jūsų vidų

 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-18 10:30

Vieni įdomiausių psichologinių testų paremti tuo, kaip žmogus suvokia tam tikrus objektus ar spalvas. Tai gali labai daug pasakyti apie žmogaus būdą ir mąstymą. Štai vienas iš tokių testų. Pasirinkite, kuris iš pavaizduotų langų jums labiausiai patinka.

1 langas

Esate stipri ir užsispyrusi asmenybė gerąja šio žodžio prasme. Jūs – įžvalgus žmogus, todėl stengiatės daryti viską, kas įmanoma, kad įgyvendintumėte savo planus ir tikslus. Tačiau jums nepakanka sąžiningumo ir dėl to jūs bijote pasitikėti kitais. Jūs nenorite, kad žmonės sužinotų apie jūsų silpnybes.

2 langas

Jūs – tikras titnagas. Esate pastovus ir patikimas. Žmonės jus myli ir nebijo jumis pasitikėti. Jie patiki jums paslaptis, nes žino, kad jūs jokiomis aplinkybėmis neišplepėsite svetimų paslapčių. Tuo pat metu jūs stengiatės būti absoliučiai sąžiningi su aplinkiniais.

3 langas

Jūs meniškas ir kūrybiškas. Esate gana ekspresyvus ir tikite, kad žmonės turi būti vieningi su motina gamta. Mėgstate medituoti ir mąstyti apie gyvenimą. Tačiau kartais jus tai taip įtraukia, kad gali atsiliepti jūsų darbo produktyvumui. Iš prigimties jūs introvertas, nors gebate mėgautis kitų žmonių draugija.

4 langas

Esate tiesmukas ir atviras. Jums nepatinka vaikščioti užuolankomis, todėl žmonės paprastai kreipiasi į jus patarimo, kai tikisi išgirsti iš tiesų sąžiningą atsakymą. Ir jie jį tikrai gaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.