Tiksliau už psichoanalitiką: kuris paveikslėlis geriausiai išreiškia jūsų baimę?

Kiekvienas žmogus turi savų baimių. Jeigu vienas iš jų galima visai logiškai paaiškinti, tai kitos nepasiduoda jokiems logiškiems aiškinimams.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2017, 3:36 PM

Bijoti yra normalu, bet svarbiausia – aiškiai suvokti, kas sukelia šią baimę. Kadangi šis jausmas stipriai veikia nervų sistemą, geriau be reikalo nebijoti. Suraskite savo baimės šaltinį ir susigaudykite savyje. Pasirinkite paveikslėlį, kuris geriausiai apibūdina jūsų baimę, o tada sužinokite, ko jūs bijote iš tiesų.

A

Šis variantas reiškia, kad jūs bijote pačių savęs. Jūs bijote dėl savo ateities, dėl savo poelgių teisingumo, dėl bet kokių smulkmenų, kurios jus supa ir verčia bent truputį nervintis. Neverta jaudintis. Supraskite, kad visiems žmonėms būdinga jaudintis dėl savo ateities, juk mes negalime žinoti, kas laukia mūsų ateityje. Ir tai ne priežastis kiekvieną rytą nubusti apimtiems baimės. Įkvėpkite, atsipalaiduokite ir mėgaukitės dabartimi.

B

Jūs bijote to, ką apie jus pagalvos kiti žmonės. Jūs nuolat jaudinatės dėl kitų nuomonės, ypač, jei ji atvirai neigiama. Jums norisi, kad jus matytų tik iš geriausios pusės. Kritiką priimate ypač sunkiai. Jūs neturite prarasti savojo „aš“, norėdami įtikti kitiems žmonėms. Galvokite apie savo poreikius.

C

Šis variantas reiškia, kad jūs iš tiesų nieko nebijote. Jūs pakankamai pasitikite savimi ir esate užtikrinti dėl savo gyvenimo, kad atsiribotumėte nuo bet kokių baimių ir išgyvenimų. Ir visgi, pasirinkdami šį paveikslėlį, jūs pasąmoningai nurodėte savo būgštavimus, kad vieną kartą jums gali kilti baimė dėl gyvenimo permainų. Nesijaudinkite – viskas jūsų rankose.

D

Tai reiškia, kad jūs bijote dėl savo ateities. Jums atrodo, kad kažkas įvyks ne pagal planą ir jūs negalėsite turėti visko, ko norite. Nereikėtų dėl to taip išgyventi, juk būtent tai jums trukdo mėgautis dabartimi. Tik atsidavę šiai akimirkai jūs galėsite mėgautis ir ateitimi.

Kaip matote, kiekvienas žmogus kažko bijo. Ir čia aprašytos baimės kur kas stipriau veikia žmogaus būseną, nei vorų ar perkūnijos baimė. Būtent todėl jums reikia mokytis vidinės harmonijos ir nesijaudinti be reikalo.

Patikėkite, kad viskas bus gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.