5 sapnai, rodantys, kad jums kažkas negerai su psichika

Pagal žmogaus dažnai sapnuojamus sapnus galima spręsti apie jo psichinę sveikatą. Kai kurie sapnų siužetai gali būti psichikos nestabilumo požymis.

 Sapnai gali perspėti, kad jums kažkas negerai, nors jūs to dar nejaučiate.<br> 123rf nuotr.
 Sapnai gali perspėti, kad jums kažkas negerai, nors jūs to dar nejaučiate.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2017, 12:23 PM

Sapne regimas pastatas simbolizuoja bendrą dvasios ir kūno būklę. Jeigu sapnuojate, kad pastatas dega, tai reiškia, kad patiriate stiprų stresą – tiek psichologinį, tiek fizinį.

Automobilis yra progreso ir gebėjimo eiti į priekį simbolis. Žmonės, kurie sapnuoja, kad jų automobilyje neveikia stabdžiai, kažką daro ne pagal savo jėgas arba kažkuo piktnaudžiauja.

Jeigu sapne skęstate, vadinasi, negalite susidoroti su prisiimta atsakomybe. Vanduo – tai mūsų emocijų simbolis, ir jeigu sapne jis yra grėsmės šaltinis, reiškia, jūsų emocijos paėmė viršų prieš protą.

Kraujas sapne – fizinės ir emocinės energijos simbolis. Sapnai, kuriuose kažkas plūsta krauju, sako, kad jūsų energija senka ir nebus įmanoma jos papildyti.

Jeigu susapnavote, kad krentate, tai rodo, kad jūsų gali laukti ilga depresija. Taip pasąmonė jus perspėja, kad esate kažkuo giliai nepatenkinti ir tą kažką reikia skubiai keisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.