Testas apie jūsų gebėjimą mąstyti: kuris iš šių kūdikių – mergaitė?

Nustebsite, tačiau net mūsų kasdienės mintys gali papasakoti apie mūsų charakterį daugiau, nei mes patys. Tai visų pirma liečia pasirinkimus, kuriuos kasdien atliekame.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2017, 12:29 PM

Kokios spalvos palaidinę rengtis? Kokias gėles dovanoti draugei gimimo dieną? Kokią apyramkę pirkti? Atsakymai į tokius klausimus gali papasakoti apie jus iš tiesų daug.

Bet šiandien būsime kur kas originalesni. Pažiūrėkite į mažylių nuotraukas ir pabandykite atspėti, kuris iš jų, jūsų manymu, yra mergaitė. Atsakymas atskleis jūsų paslaptis.

A

Jūs – tikras racionalistas. Visada skrupulingai ir sąmoningai žiūrite į kiekvieną gyvenimo situaciją. Visada pasveriate visus „už“ ir „prieš“, o jau po to priimate sprendimą. Jūs labai principingas žmogus, kuris mėgsta laikytis taisyklių. Aplinkiniai jus laiko pavyzdiniu piliečiu, kuris tiesiog nepajėgtų pažeisti įstatymo.

B

Jūs gimęs būti dailininku. Jūsų galvoje visada pilna įdomių idėjų, kurios tiesiog žiba kūrybiškumu. Jeigu išlavinsite savo piešimo įgūdžius, galėsite nemažai pasiekti šioje srityje. Jūs mokate semtis įkvėpimo praktiškai iš visko, kas jus supa. Žmonės jus mėgsta ir prie jūsų linksta.

C

Jūs sugebėtumėte išspręsti bet kokią problemą. Jums kliūtys neatrodo grėsmingos, nes jos tik dar geriau užgrūdina jūsų charakterį. Jūs visada žinote, kaip reikia elgtis toje ar kitoje situacijoje, ir puikiai mokate prisitaikyti prie bet kokių aplinkybių. Jūs įdėmiai stebite aplinkinius žmones, todėl lengvai atpažįstate jų tikruosius motyvus. Tai labai naudingas įgūdis.

D

Jūs – labai geras žmogus, kuris žmonėse stengiasi matyti tik tai, kas geriausia. Jūs mokate atleisti, nes manote, kad kiekvienas turi teisę klysti. Jums malonu padėti aplinkiniams, todėl jūs neretai užsiimate labdaringa veikla. Jums svarbiausia – vykdyti savo pažadus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.