5 dalykai, apie kuriuos vyrai dažniausiai meluoja moterims

Kiekvienam žmogui tenka kada nors sumeluoti. Tai gali būti baltas melas, kuomet siekiama neužgauti artimo žmogaus. Bet būna sąmoningas melas, kuomet siekiama pateisinti savo blogus poelgius.

 Psichologai apklausė išsiaiškino, kad vyrai meluoja apie 4 kartus per dieną. <br> 123rf nuotr.
 Psichologai apklausė išsiaiškino, kad vyrai meluoja apie 4 kartus per dieną. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2017, 5:01 PM

Psichologai apklausė vyrus ir išsiaiškino, kad stipriosios lyties atstovai meluoja ne rečiau kaip pusantro tūkstančio kartų per metus, tai yra, 4 kartus per dieną. Ar norite sužinoti, apie ką dažniausiai jie meluoja moterims?

1. Aš gi tau skambinau

Dauguma vyrų prisipažino, kad jiems teko pameluoti šia tema. Jiems paprasčiau pasakyti „aš tiesiog neprisiskambinau“, nei paaiškinti, kodėl pamiršo ar nenorėjo to padaryti. Jeigu pasakysi moteriai tiesą, ji ją išsivers maždaug taip: „man į tave nusispjauti“. Žinoma, būna išimčių.

2. Tu puikiai atrodai

Vyrai nemato skirtumo tarp kreminės ir baltos. Jie vargu ar padės jums išsirinkti suknelę, todėl jiems lengviau pasakyti: „tu nuostabi“. Kam jam gilintis į fasonus, spalvinius tipus ir madingas šukuosenas, jeigu jis jus myli su bet kokia apranga.

3. Ne, aš neužsiimu sportu

84 proc. vyrų slepia, kad reguliariai lanko sporto klubą, kol patys nepastebi rezultato. Moterims derėtų dažniau pabrėžti savo mylimųjų vyriškumą, ir tada jiems nereikės gudrauti. Jie sąžiningai atsakys, kad vakar vakare užsiėmė sportu, nesigėdydami savo ne itin standaus pilvo.

4. Aš uždirbu...

Vyrams būdinga nepasakyti visos tiesos apie savo pajamas, Tai nebūtinai šykštumas, nors būna visko. Tiesiog jis gali mokėti paskolą už butą ar atidėti pinigus automobilio pirkimui, atostogoms ar netgi dovanoms jums. Vyrui būtina turėti savo nuosavą erdvę ir finansinę laisvę. Tad jeigu jūs išsiaiškinote, kad jūsų mylimasis turi slaptų pinigų, nekelkite skandalo, o paprašykite sau kokios nors dovanos. Ir jokiu būdu neišsiduokite, kad viską žinote.

5. Man neskauda

Vyrai neverkia. Priimta manyti, kad stipriajai lyčiai negalima rodyti silpnumo. Jie bijo pasirodyti niurgzliais, todėl greičiau pasakys, kad jiems viskas gerai, nei pasidalins tikromis emocijomis. Skatinkite mylimąjį už sąžiningumą, tada jis su jumis bus visada nuoširdus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?