Garsus moterų viliojimo meistras nusitaikė į rytų europietes

Vienas garsiausių Didžiosios Britanijos viliojimo meno meistrų italų kilmės Richardas La Ruina (37 m.) visiems britams pataria į žmonas rinktis moteris iš Rytų Europos. Jos ne tiktai gražios, bet ir būtų protingos gyvenimo partnerės. Tokią rado ir jis pats.

 Reklamuodamas savo paslaugas R.La Ruina pats dalyvauja fotosesijose.<br> „Facebook.com“ nuotr.
 Reklamuodamas savo paslaugas R.La Ruina pats dalyvauja fotosesijose.<br> „Facebook.com“ nuotr.
Reklamuodamas savo paslaugas R.La Ruina pats dalyvauja fotosesijose.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Reklamuodamas savo paslaugas R.La Ruina pats dalyvauja fotosesijose.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Sunkiai vyrus susirandančioms britėms santykių specialistas nuoširdžiai patarė pasimokyti iš rusaičių. <br>„123rf.com“ nuotr.
Sunkiai vyrus susirandančioms britėms santykių specialistas nuoširdžiai patarė pasimokyti iš rusaičių. <br>„123rf.com“ nuotr.
 Reklamuodamas savo paslaugas R.La Ruina pats dalyvauja fotosesijose.<br> „Facebook.com“ nuotr.
 Reklamuodamas savo paslaugas R.La Ruina pats dalyvauja fotosesijose.<br> „Facebook.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

Aug 24, 2017, 1:26 PM

Susitikinėjęs net su dviem šimtais rusaičių Lošėjo pravardę turintis santykių specialistas ir pasimatymų ekspertas tikina, kad jos kur kas geresnės partnerės nei britės. Pastarųjų R.La Ruina rekomenduoja nesivesti prie altoriaus, nes jos tiesiog netinkamos santuokai.

Londone gimęs, o vėliau Kembridže gyvenęs dviejų bestselerių apie viliojimo meną autorius pažėrė nemažai kritikos britėms.

Dauguma jų yra ne tik nutukusios, mažiau moteriškos, bet ir įnoringos, be to, iš vyrų tikisi per daug. Jos trokšta gražių, sėkmės lydimų ir galantiškų vyrų, nors pačios tuo pačiu atsilyginti negali.

„Jos nori, kad vyras būtų džentelmenas, nors pačios atsisako atlikti tradicinį moters vaidmenį namuose ir rūpintis savo išvaizda. Britės tiesiog mano, kad jos nusipelnė būti su gerais vyrais“, – savo įžvalgomis britų žiniasklaidoje dalijosi žinomas santykių specialistas.

Rytų europietės, ypač rusaitės, R.La Ruinos nuomone, – visiška priešingybė. Jos gražios, moteriškos, gyvenime daugiau pasiekusios ir turi įdiegtas stiprias šeimos vertybes.

Maža to, Rytų Europos moterys atviresnės ir labiau save kontroliuoja. R.La Ruina tikina, kad Rytų Europoje moterys kur kas rečiau keikiasi nei britės, nenusigeria viešumoje ir po pirmojo pasimatymo dažniausiai vyrų su savimi namo nesiveda.

Ką jau kalbėti apie grožį. Aukštos ir lieknos merginos – norma visose Rytų Europos bloko šalyse. 59 pasaulio šalis apkeliavęs santykių specialistas tikina, kad tokių gražių moterų kaip Rytų Europoje jis niekur kitur nematęs.

„Viešėjau daugybėje šalių, tarp jų ir Ukrainoje, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje. Vis dėlto pabuvęs Maskvoje nusprendžiau, kad rusės man labiausiai patinka ir savo išvaizda, ir charakteriu.

Moteris Rusijoje – tarsi pilnas žmonos komplektas: turi viską, ko reikia. Toje šalyje lengvai gali rasti moterį, kuri atrodo kaip supermodelis, yra įgijusi magistro diplomą ir moka groti smuiku“, – pagyras rusėms žarstė Lošėjas.

Patarimus, kaip suvilioti moteris ir susirasti gyvenimo draugę, vyrams žarstantis viliojimo ekspertas pasakojo kone kasdien sutinkantis daugybę sėkmės lydimų britų, kuriems gimtinėje sunku surasti žmoną.

R.La Ruinos nuomone, tikras išsigelbėjimas būtų, jeigu Didžiojoje Britanijoje atsirastų daugiau moterų iš Rytų Europos.

Nutaręs nelaukti, kol Londone ar Kembridže sutiks jam skirtą rytų europietę, R.La Ruina ir pats ryžosi ryžtingam žingsniui. Galutinai nusprendęs, kad britės nėra tinkamos santuokai, jis prieš šešerius metus paliko Didžiąją Britaniją ir išvyko gyventi į Rusijos sostinę Maskvą.

Prieš tai kartą šiame mieste jau viešėjusio vyro tikslas buvo labai aiškus – susirasti moterį, su kuria galėtų susieti savo tolesnį gyvenimą.

„Norėjau susituokti sulaukęs trisdešimties, tačiau Didžiojoje Britanijoje niekaip neradau sau tinkamos moters. Net svarsčiau, ar man nereikėtų sumažinti savo keliamų reikalavimų, jeigu noriu susirasti partnerę rimtiems ilgalaikiams santykiams“, – prisipažino R.La Ruina.

Maskvoje moterims keliamų reikalavimų kartelės Richardui nereikėjo nuleisti. Rusijos sostinės naktiniuose klubuose, baruose, universitetuose ir net gatvėse viliojimo meistras lengvai užmegzdavo santykius su jaunomis, dailiomis ir protingomis rusaitėmis. Pasirinkimo laisvė buvo milžiniška.

Nuo rusių grožio apstulbęs Lošėjas neslėpė, kad buvo davęs sau pažadą neužmegzti ilgalaikių rimtų santykių su pirma sutikta žavia rusaite.

„Leidau sau susigyventi su rusių grožiu“, – sakė R.La Ruina.

Iki pažinties su būsima žmona Katia (26 m.) jis susitikinėjo su daugiau nei dviem šimtais Rusijos gražuolių. Tačiau vos po mėnesio draugystės su viename barų sutikta Katia jis jau žinojo, kad ji – ta vienintelė.

Praėjusiais metais, po beveik metus trukusios draugystės, Richardas Mauricijaus saloje vedė Katią. Pora jau kitąmet planuoja šeimos pagausėjimą.

Richardas tvirtino, kad sprendimas vesti rusę buvo vienas protingiausių jo gyvenime.

Todėl dabar, kai yra laimingai vedęs, jis gali drąsiai visiems patarti ieškoti žmonos ten, kur ją surado ir pats.

„Remdamasis ne tik profesionalia, bet ir asmenine nuomone savo klientams vyrams rekomenduoju nesusitikinėti su britėmis. Jei ieškote moters, kuri yra graži, protinga, gerų manierų, susitikinėkite su rytų europietėmis.

O jei trokštate žmonos, su kuria galėtumėte kartu gerti alų, žiūrėti futbolą ir elgtis kaip su draugeliu, nesirinkite rusės“, – atvirai sakė R.La Ruina.

Sunkiai vyrus susirandančioms britėms santykių specialistas nuoširdžiai patarė pasimokyti iš rusaičių. Pirmiausia – kaip rūpintis savo išvaizda ir atrodyti patrauklioms.

Iki tol, kol tapo vienu populiariausių Didžiosios Britanijos viliojimo meno mokytojų, R.La Ruina negalėjo pasigirti sėkmingu asmeniniu gyvenimu.

Mokykloje jį engė, jam nesisekė mokslai, o santykiai su merginomis klostėsi ypač prastai.

Drovus ir vienišas Richardas pirmą kartą dailiosios lyties atstovę pabučiavo ir su ja pasimylėjo sulaukęs 21-erių. Po to vėl buvo juodas periodas asmeninių santykių fronte.

Išsigandęs, kad visą gyvenimą praleis vienas, jaunas vyras pradėjo domėtis gundymo ir viliojimo menu. Netrukus jis jau galėjo suvilioti bet kokią jam patinkančią moterį ir pradėjo to mokyti kitus.

Valanda R.La Ruinos pamokymų ir patarimų, kaip sėkmingai suvilioti moterį, per „Skype“ programą kainuoja beveik pusšešto šimto eurų.

Tačiau klientų garsiam suvedžiojimo meistrui netrūksta.

R.La Ruina pastebėjo, jog vis dažniau ne tik turtingi, bet ir paprasti britai klausia patarimų, kuo suvilioti rytų europietę, kad ji taptų žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.