Garsenybės, bandžiusios pasitraukti iš gyvenimo

Pasitraukti iš gyvenimo savo noru mėgino ne viena garsenybė. Ir reikia dėkoti likimui, kad jų bandymai buvo nesėkmingi. Antraip pasaulis būtų netekęs įstabių talentų.

 Billy Joel.<br> VidaPress, Scanpix nuotr.
 Billy Joel.<br> VidaPress, Scanpix nuotr.
 Eminemas.<br> VidaPress, Scanpix nuotr.
 Eminemas.<br> VidaPress, Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

Sep 4, 2017, 2:00 PM

Kai kurie aktoriai ir muzikantai būdami jauni išgyveno nusivylimą savo gyvenimu, tačiau vėliau jų žvaigždės įsižiebė itin ryškiai.

Amerikiečių atlikėjas, dainų kūrėjas ir pianistas Billy Joelas (68 m.) dabar nepailsdamas rengia koncertinius turus, turi subūręs milžinišką gerbėjų minią.

Tačiau būdamas 21-erių jis neturėjo nei darbo, nei kur gyventi, o jo muzikinė karjera nejudėjo.

Jis mėgino nusižudyti, tačiau per laimingą atsitiktinumą liko gyvas.

O atsisveikinimo raštelis, kurį buvo palikęs, tapo jo naujos dainos žodžiais „Tomorrow is Today“ („Rytojus yra šiandien“). „Vis perskaitau apie save spaudoje, kad mane dar kankina depresija. Bet tai – netiesa“, – tikino B.Joelas.

Jaunystėje pasitraukti iš gyvenimo mėgino ir britų dainininkas seras Eltonas Johnas (70 m.). Tačiau jo dainų kūrimo partneris Bernie Taupinas jį laiku išgelbėjo.

1975 m. dainininkas pristatė apie šį nutikimą pasakojančią dainą „Someone Saved My Life Tonight“ („Kažkas šiąnakt išgelbėjo man gyvybę“).

Reperis Eminemas, kurio tikrasis vardas Marshallas Bruce’as Mathersas III (44 m.), 1996 metais dar buvo mažai kam žinomas Detroito repo atlikėjas.

Jo debiutinis albumas buvo nesėkmingas, kaip tik tuo metu jį paliko mylimoji ir jis prarado dukters globą. Šios negandos pastūmėjo reperį prie bandymo nusižudyti.

Laimė, nesėkmingo. Nepraėjus nė metams jis ėmė dirbti su prodiuseriu Dr.Dre ir tapo populiariausiu baltaodžiu reperiu pasaulyje.

Iš garsios amerikiečių aktorių giminės kilusi Drew Barrymore (42 m.) paauglystėje buvo priklausoma nuo narkotinių medžiagų bei alkoholio ir sulaukusi vos 14-os jau pradėjo reabilitaciją.

Tačiau jos neištvėrusi vėl pradėjo svaigintis ir netrukus pamėgino pasitraukti iš gyvenimo. Likusi gyva ji pamažu įveikė ir savo priklausomybes. Maža to, už vaidybą pelnė Auksinį gaublį.

Ką tik 51-ąjį gimtadienį atšventusi „Oskaro“ laureatė Halle Berry tiesiog švyti, atrodo laiminga.

Bet aktorė yra prisipažinusi, kad prieš du dešimtmečius yra pakėlusi prieš save ranką.

Ji mėgino nusižudyti, kai žlugo pirmoji santuoka su beisbolo žaidėju Davidu Justice’u. Vėliau aktorė buvo ištekėjusi dar du kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.