Jūsų pasąmonės raktas: tai pasako daugiau už psichoanalitiką

Šis testas – ne žaidimas. Jis kurtas psichologų, išmanančių žmogaus pasąmonės veikimą. Todėl jo rezultatai – stebėtinai tiksliai atspindintys žmogaus asmenybę.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2019, 11:48 AM

Prieš jus – šeši raktai. Kiekvienas iš jų tam tikru būdu atveria jūsų pasąmonę. Įdėmiai apžiūrėję išsirinkite tą, kuris jums labiausiai patinka.

Toliau skaitykite, kokios dvi svarbiausios jūsų charakterio savybės ir ką jums pataria psichologai.

1. Santūrumas ir racionalumas

Tai emociškai santūraus ir uždaro nuo pašalinių žmogaus pasirinkimas. Jūs neatsiveriate net savo artimiems žmonėms. To priežastis gali būti kokie nors praeities įvykiai, kurie pakeitė jus ir jūsų elgesį.

Ši rakto forma pati paprasčiausia ne todėl, kad ji nuobodi, o todėl, kad jos savininkas mąsto racionaliai ir kalba tiesiai.

2. Griežtumas ir užtikrintumas

Šį įmantrų rakto variantą pasirenka žmogus, su kuriuo būna labai sunku susigyventi ir susidirbti. Tikriausiai jūs užimate vadovaujantį postą. Visi jūsų darbuotojai žiūri į jus su pagarba ir baime.

Tai priežastis susimąstyti. Juk visi mes – gyvi žmonės, mums būdinga klysti – atsiminkite tai.

3. Ambicingumas ir tikslo siekimas

Tai patikimas ir tvirtas raktas. Jo savininkas pasiekia, ko nori, nebijodamas absoliučiai jokių kliūčių. Jūsų jėga ir charizma padeda jums lengvai generuoti šimtus idėjų. Nuomonė iš šalies jums nesvarbi, jūs pasitikite savo intuicija ir laikotės savo principų.

Ir čia jūsų trūkumas. Kartais būtina matyti ir pripažinti savo klaidas, kad pasiektumėte šio to daugiau.

4. Humoras ir lengvabūdiškumas

Šį raktelį, primenantį keturlapį dobilą, renkasi optimistai. Jūs žvelgiate į gyvenimą su humoru ir šypsena. Su jumis visada lengva, linksma ir jokių rūpesčių.

Bet turite atminti, kad rimto pavojaus kartais iš toli nesimato, todėl išmokite bent kartais būti kiek rimtesni. Tai jums bus į naudą.

5. Kūrybiškumas ir minties laisvė

Neįprasta rakto forma rodo ryškią ir neeilinę asmenybę. Jūs visada sugalvojate ką nors nauja, idėjos tik ir veržiasi per kraštus. Greičiausiai esate kūrybinės profesijos atstovas, tam turite potencialo.

Bet reikia pastebėti, kad jūs patiriate tinginio priepuolius ir dažnai elgiatės lengvabūdiškai. Pasistenkite nešvaistyti savo gabumų niekams, ir tada jums pavyks viskas, ką sugalvojate.

6. Konservatyvumas ir pusiausvyra

Šis raktas priklauso konservatyviam žmogui, mėgstančiam eiti anksčiau pramintu taku. Bet pagalvokite: argi ne šaunu kartais išsukti iš žinomo kelio ir surizikuoti?

Reikia mokėti keistis – tada jūs galėsite įžvelgti naujus horizontus ir rasti sau ką nors įdomesnio.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų spalio 8 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.