Žvilgsnis giliai į pasąmonę: kuris paveikslėlis labiausiai patinka?

Tai testas, leidžiantis pažvelgti giliai į pasąmonę. Galbūt todėl jo rezultatai tokie stulbinančiai tikslūs. Jums tereikia pasižiūrėti į devynis paveikslėlius ir pasirinkti tą, kuris labiausiai patinka.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2018, 11:02 PM

1 paveikslėlis

Gyvenimas jums yra šventė. Jūs niekada nenusimenate, visada esate žaismingi ir nerūpestingi. Vertinate laisvę ir spontaniškumą. Kiekviena akimirka jums svarbi. Jūsų šūkis – „Gyvename tik kartą!“ Esate visada pasiruošę rizikuoti, keisti savo gyvenimą ir gauti iš gyvenimo naujus įspūdžius. Jūs – staigmenų gerbėjas.

2 paveikslėlis

Nepriklausomybė – štai kas iš tiesų jums reikšminga. Jūs nepakenčiate sąlygų. Jums pirmoje vietoje – betarpiškumas. Turite savo nuosavą kelią ir nekreipiate dėmesio į aplinkybes. Turite ypatingo artistiškumo, kuris jus gelbsti tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe. Turite savo įsitikinimus ir požiūrį į gyvenimą. Jūs neisite paskui minią, o pasirinksite plaukti prieš srovę.

3 paveikslėlis

Greičiausiai jūs dažnai analizuojate ir mąstote apie savo gyvenimą. Savianalize jūs užsiimate kur kas dažniau už kitus. Tušti paviršutiniški plepalai – ne jums. Jūs gana bendraujantis žmogus, bet tuo pat metu vertinate vienatvę.

4 paveikslėlis

Džiaugsmingas ir harmoningas gyvenimo būdas – tai apie jus. Jūs – paprastumo ir natūralumo gerbėjas. Lengvai užmezgate naujas pažintis, su jumis jauku. Aplinkiniai jumyse mato nuoširdų ir gerą žmogų. Nemėgstate banalumo ir nesivaikote mados naujovių.

5 paveikslėlis

Pragmatiškumas ir tikėjimas savo sėkme. Jūs viską kontroliuojate ir nepasikliaujate atsitiktinumais. Jūs įsitikinę, kad viskas priklauso tik nuo jūsų. Jūs – absoliutus realistas. Jums neegzistuoja padėties be išeities. Jūs nenusiraminsite, kol nebaigsite to, kas pradėta. Jūsų aplinka jumis tiki ir vertina jūsų pasitikėjimą savimi.

6 paveikslėlis

Ramybė ir protas – jūsų antrasis „aš“. Su jumis malonu bendrauti, jokios agresijos ar nepasitenkinimo. Jūs lengvai susipažįstate su naujais žmonėmis, bet taip pat vertinate savo vienatvę ir savarankiškumą. Kartais jums reikia visiškos vienatvės. Jūs mokate vertinti viską, ką jums dovanoja gyvenimas.

7 paveikslėlis

Rutiniškas darbas – ne jums. Jūs tiesiog žūstate, jeigu tenka be galo daryti nuobodų ir monotonišką darbą. Tiktai rizika, tik azartas ir judėjimas pirmyn! Kartais jūs pasirengę prisiimti įsipareigojimus dėl linksmo nuotykio ateityje.

8 paveikslėlis

Romantika, svajingumas, emocingumas. Jūs labai jautrūs aplinkiniam pasauliui. Racionalus požiūris – ne jums. Vien tik jausmai yra jūsų kelrodis. Svarbiausias dalykas – tai svajonė.

9 paveikslėlis

Spontaniškumas ir nenuspėjamumas – jūsų antrasis „aš“. Kartais aplinkiniams sunku su jumis, bet tuo pat metu įdomu. Niekas niekada nežino, ką jūs papasakosite ar kur patrauksite po minutės ar pusmečio. Jūs kaip degtukas, galite greitai užsidegti ir lygiai taip pat greitai iki galo sudegti. Jūsų fantazijos skrydis daro įspūdį.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų lapkričio 25 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.