Naujas žurnalas padės surasti geriausią dovaną

Iki šiol menu, kaip būdama ketverių penkerių pro durų plyšį bandydavau tamsoje įžvelgti, iš kurios pusės per sodą atbėga kiškis, kurį mama Kūčių naktį kviesdavo pakišti po egle dovanų. O mums, vaikams, liepdavo pasislėpti. Mano sūnui kiškis dovanas kišdavo ne tik po Kalėdų egle. Saldainį ar šokoladuką tarp medžių šakų vaikystėje jis rasdavo ir kartu su suaugusiais išėjęs į mišką uogauti ar grybauti.

 Pirmą kartą Lietuvoje išleista dovanų knyga–kalendorius „Geidžiama dovana“ – tai lyg kelrodis dovanų vandenyne.
 Pirmą kartą Lietuvoje išleista dovanų knyga–kalendorius „Geidžiama dovana“ – tai lyg kelrodis dovanų vandenyne.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2017, 4:33 PM

Dovana – kaip stebuklas! Kiekvieną apdovanotąjį daro laimingesnį, o dovanotoją paverčia geresniu. Bet kaip nuspėti, ko geidžia kitas žmogus?

Pirmą kartą Lietuvoje išleista dovanų knyga–kalendorius „Geidžiama dovana“ – tai lyg kelrodis dovanų vandenyne.

Ką, be raudonos rožės, mylimąjai galima padovanoti Meilės dieną? Kaip padaryti staigmeną gimtadienio proga ir ar rinkti vestuvių dovaną iš išankstinio sąrašo? Žinomi Lietuvos žmonės dalijasi savo patirtimi, kokių netikėtų dovanų jie yra gavę.

Dovanų knyga–kalendorius nuo Kalėdų iki Kalėdų padės jums išrinkti geidžiamiausią dovaną JAI ir JAM, MAMAI ir TĖČIUI, KŪDIKIUI ir į savarankišką kelią žengiančiam VAIKUI.

Tai – GERIAUSIOS DOVANŲ IDĖJOS 2018 METAMS.

Ir dovanos, kurių žmonėms nereikia. Juk visi nutuokiame, kiek daug neretai mes išleidžiame dovanai, kuri, pasirodo net nereikalinga. Kaip neprašauti pro šalį renkant dovaną darbdaviui Boso dienos proga ir ką pagriebti paskutinę minutę vykstant į svečius, kad netaptumėte žmogumi, kuris ateina tuščiomis rankomis.

Pagal skirtingomis spalvomis pažymėtas rubrikas nesunku bus rasti tuos puslapius, kurių jums tuo metu reikia. Tad jei jūsų rankose „Geidžiama dovana“, jūsų artimasis gaus dovaną, kokios iš tiesų jis geidžia.

Surask geriausią dovaną kaskart!

***

Žurnalo „Geidžiama dovana“ ieškokite visose spaudos platinimo vietose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.