Viskas apie jus be užuolankų: durys į jūsų vidų

Durys – kasdien sutinkamas dalykas, į kurį dažniausiai nekreipiame dėmesio. Tačiau jos gali turėti simbolinę prasmę: jeigu norite gyvenime žengti naują žingsnį, jums gali tekti atverti kokias nors duris. Tokios durys yra svarbios: jos gali būti įvairių formų ir spalvų, būti metalinės, medinės ar stiklinės. Simboliška, tačiau jūsų pasirinktos durys gali parodyti kelią į naują tikrovę ar užblokuoti priėjimą prie jos.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2019, 5:28 PM

Pažvelkite į pavaizduotas duris ir pasirinkite tas, pro kurias norėtumėte įeiti.

1 durys

Stebuklingos turkio spalvos durys su langeliais: jūs galite pažvelgti į vidų ir ramiausiai pasižiūrėti į lauką. Jūs labai atviras žmogus, kupinas teigiamos energijos. Jūsų santykiai su kitais žmonėmis visada nuoširdūs, ir savo emocijų jūs neslepiate. Jums patinka gyvenimas, pažintys su naujais žmonėmis ir naujomis kultūromis. Jūsų entuziazmas užkrečiantis, ir aplinkiniai šalia jūsų jaučiasi labai komfortiškai.

2 durys

Jūsų pasirinkimas – juodos durys. Esate paprastas ir kuklus žmogus, kuriam nepatinka būti dėmesio centre. Esate labai paklusnus ir uolus. Jūs monotoniškai atliekate jums skirtas pareigas ir siekiate savo tikslų. Jums ne pro šalį šiek tiek ryškių spalvų gyvenime, tai gali virsti puikiu nuotykiu ar įsimenančiais įspūdžiais.

3 durys

Jūs apsistojote ties oranžinėmis durimis. Esate unikalūs, originalūs ir labai įdomūs kaip asmenybė. Jums patinka atkreipti į save dėmesį ir įsiminti žmonėms. O dar esate intelektualūs, dievinate meną, jums įdomios daugelis temų. Jūsų trūkumas? Kartais sklandote kažkur padebesiais ir galite būti pernelyg paprasti ir naivūs.

4 durys

Nejaugi pasirinkote tamsiai žalias duris? Esate jautri ir kūrybiška asmenybė – su jumis vienoje grupėje yra muzikantai, dailininkai, skulptoriai ir rašytojai. Jums būdingi nuotaikos svyravimai: vieną akimirką esate labai atviri ir bendraujantys, o po akimirkos prarandate ūpą. Visas asmenines problemas išgyvenate viduje ir išoriškai neparodote.

5 durys

Alyvinės durys? Su pusmėnulio formos langu viršuje? Jūs nuolat ieškote artimųjų palaikymo ir esate priklausomi nuo aplinkinių pritarimo. Jūs pasišventusiai dirbate ir stengiatės maksimaliai prisidėti. Jums prie širdies užduotys, reikalaujančios kūrybiškumo. Kartais jūs taip pasineriate į darbą, kad nematote, kas vyksta aplink. Todėl atminkite, kad darbas – dar ne visas jūsų gyvenimas, periodiškai reikia daryti pertraukas ir pailsėti.

6 durys

Raudonas duris renkasi labai savimi pasitikintys žmonės. Jūs dėmesingi detalėms, rūpinatės išvaizda ir jaudinatės, ką kiti apie jus galvoja. Jums patinka, kai jumis žavisi, jums būdingas perfekcionizmas. Kartais jums verta padaryti pertrauką ir pradėti gyventi labiau dėl savęs, nei dėl kitų.

7 durys

Medinės durys? Labai paprastos? Esate absoliutus minimalistas. Saugumas ir sveikata jums svarbiau už išvaizdą. Jūs linkę viską paaukoti dėl artimųjų ir neretai vadovaujatės vien savo emocijomis.

8 durys

Jūsų pasirinkimas – šiuolaikiškos mėlynos durys. Jūs kunkuliuojate energija, džiaugsmu ir amžinos jaunystės jausmu. Bet tuo pačiu metu jums nepakanka pasitikėjimo savimi, ir tai veikia visus jūsų veiksmus bei sprendimus. Jums reikia išmokti būti labiau spontaniškiems ir duoti sau daugiau laisvės, kad išmoktumėte mylėti save. Tik taip jūs pasieksite maksimalią sėkmę savo gyvenime.

9 durys

Jums patiko žalios durys? Vadinasi, esate žmogus-analitikas. Jūs dievinate paprastumą, nusistovėjusias taisykles ir labai praktiškai žiūrite į gyvenimą. Jūs pajėgiate rasti praktiškai bet kokios problemos sprendimą. Taip pat jums patinka padėti žmonėms, jūs dėl to patiriate didelį malonumą.

10 durys

Jūsų žvilgsnis sustojo ties galingomis medinėmis durimis. Tai reiškia, kad jūs vertinate stabilumą ir harmoniją, o svarbiausia jums – puiki kokybė. Jūs neįsiveliate į rizikingus reikalus. Jeigu jūsų darbas jūsų netenkina, jūs nenaudojate viso savo potencialo, o tiesiog atsėdite darbo dieną. Atminkite, kas savo problemas privalote spręsti patys, nes niekas kitas už jus jų neišspręs.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų sausio 23 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.