Pasakykite savo mėgstamiausią vaisių - sužinokite, kas iš tiesų esate

Abrikosai

 Kuris vaisius jums skaniausias?<br> 123rf nuotr.
 Kuris vaisius jums skaniausias?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2017, 12:25 PM

Abrikosai

Jūs – didžiadvasis žmogus. Gali būti, aplinkiniai jus laiko droviu ir neryžtingu, tačiau tai netiesa. Jeigu jus puola, jūs žodžio kišenėje neieškote. Jūs turite tiek geriausią draugą, tiek pikčiausią priešą. Esate artistiškos prigimties.

Ananasai

Dievinate viską, kas gražu. Jūs labai gerai pasveriate kiekvieną savo ištariamą žodį. Tad jūsų visada žinota, ką ir kaip pasakyti, ir žmonės jus myli. Jums taip pat lengvai pavyksta manipuliuoti aplinkiniais.

Arbūzai

Jūs optimistas, nemėgstate ginčytis dėl niekų ir niekada nesiskundžiate. Jūs dažnai stengiatės nukreipti aplinkinius į teisingą kelią, bet ne visada jums pavyksta tai padaryti tinkamu būdu.

Avietės

Jūs egoistas, pripratęs gyventi savo malonumui. Jūs niekada nepadėsite kitiems, o vadovausitės kiekvienos sekundės polėkiais. Jūsų teigiamas bruožas yra mokėjimas būti atsakingam.

Bananai

Turite minkštą ir gerą širdį, nors daug kas jus laiko pasipūtusiu ir arogantišku žmogumi. Esate sentimentalus, jus lengva įskaudinti. Esate svajotojas, bet dauguma jūsų svajonių taip ir netampa realybe. Esate tingus ir lengvai pasiduodate aplinkinių įtakai.

Braškės

Jūs visada šypsotės. Esate svetingas ir žinote, kaip teisingai bendrauti su aplinkiniais. Turite gerą skonį ir mėgstate viską, kas gražu. Esate nepavydus, jus sunku sunervinti. Tačiau jūs galite būti labai pavydžiu partneriu.

Citrinos

Jūs perėjote daug gyvenimo išbandymų. Tačiau įgijote milžinišką patirtį, kaip nugalėti sunkumus. Tad daugiau pasitikėjimo.

Greipfrutai

Jūs žvelgiate į pasaulį pozityviai. Nėra nieko, kas galėtų priversti jus pakeisti savo požiūrį. Jūs laikote, kad pasaulis puikus, ir visada kovosite už savo laimę.

Kiviai

Jums teko daug ištverti; į gyvenimą žvelgiate be optimizmo, ir tai tikrai nepadeda siekti laimės. Kai pasitaiko laiminga proga, jūs tikriausiai jos nepastebite, laikydami tai eiline apgaule. Liaukitės žiūrėti į gyvenimą pesimistiškai ir išmokite visame kame atrasti savų pliusų.

Kriaušės

Jūs ekscentriškas ir dažnai laikote distanciją tarp savęs ir eilinių žmonių. Jūs viską darote skoningai – atidžiai renkatės drabužius, knygas, savo aplinką. Jūsų neslegia vienatvė, bet, esant reikalui, jūs ne problemų tampate kompanijos žmogumi.

Obuoliai

Jeigu mėgstate obuolius, vadinasi, esate darboholikas ir šiek tiek senamadiškas. Vadovybė myli tokius, kaip jūs, nes jūs mokate daryti tai, ko iš jūsų reikalaujama. Esate sentimentalus ir mėgstate paliūdėti be priežasties.

Persikai

Jaučiatės gerai draugų kompanijoje ir psichologiškai prisiderinate prie aplinkinių žmonių. Kartais būna sunku suprasti, ar kalbate rimtai, ar juokaujate. Esate protingas, bet kartais nuleidžiate rankas sunkumų akivaizdoje.

Slyvos

Jūs amžinai skundžiatės ir negalite susivaldyti, kad ko nors nepakritikuotumėte. Galbūt jums reikėtų tiesiog atsipalaiduoti ir liautis viską imti taip giliai į širdį.

Vynuogės

Jūs mokate laikytis žodžio ir saugoti svetimas paslaptis. Tačiau jūs toks uždaras žmogus, jog dažnai žmonės jumis nepasitiki. Turėkite omenyje – jūsų santykiai su artimaisiais ir draugais tik blogės, jei netapsite atviresnis.

Vyšnios

Jūs viską imate giliai į širdį, bet visada pasirengę padėti, net jeigu tai gali pakenkti jums. Jūs mėgstate teikti malonumą aplinkiniams, neturite įpročio apkalbėti. Esate geras klausytojas ir mėgstate pajuokauti. Jeigu jūsų partneris jus apgaus, jūs dėl to labai liūdėsite, nes jus iš principo labai lengva įskaudinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.