Kaip laikote puodelį? Sužinokite, ar aplinkiniai jus mėgsta

Žmogaus charakterį atspindi jo refleksai, nevalingi judesiai ir gestai. Puikus pavyzdys: žmogus, turintis polinkį į vienatvę, nemėgsta akių kontakto ir dažnai kryžiuoja rankas bei kojas. Tai kyla iš pasąmoninio noro pasislėpti nuo pašnekovo ir sukurti tarp jo ir savęs nematomą sieną.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-04 13:04

Kai iš puodelio geriame kavą ar arbatą, nesąmoningai taikome savo nesąmoningus įpročius ir susiformavusius mechanizmus, pagal kuriuos galima daug pasakyti apie mūsų charakterį.

Būtent tai dabar ir padarysime. Jums tereikia pasirinkti variantą, kokiu būdu dažniausiai laikote puodelį.

1 variantas: puodelio ąselė tvirtai suimta keturiais pirštais, mažylis atkištas į šoną.

Prieš mus žmogus, pripratęs lyderiauti, tai lyderis iš prigimties. Profesinėje srityje šiam žmogui bus komfortiška vadovaujančiose pareigose, ir tai bus tikrai geriausias pasirinkimas.

Tokie žmonės paprastai kelia slaptą ir atvirą aplinkinių priešiškumą, nes turi pastebimą polinkį į narcicizmą. Be to, jie dažnai pernelyg savimi pasitiki, ir tai neprideda jiems pliusų aplinkinių žmonių akyse.

2 variantas: puodelis laikomas dviem rankomis.

Prieš mus romantikas. Būdingi tokio žmogaus bruožai – pernelyg didelis imlumas įspūdžiams ir didelis pažeidžiamumas. Jie labai jautrūs ir mėgsta skraidyti padebesiais. Jie visada jaučia aplinkinių rūpesčio ir dėmesio poreikį ir širdyje visada išlieka vaikais, nepaisant amžiaus.

Šie žmonės geba pasiaukojančiai mylėti ir yra atsidavę, ir to paties reikalauja iš savo antrosios pusės.

3 variantas: puodelio ąselė tvirtai suimta visais vienos rankos pirštais.

Šie žmonės abiem kojomis tvirtai stovi ant žemės ir neskrajoja kituose pasauliuose. Jie protingi ir labai ramūs, sunku įsivaizduoti, kas juos galėtų išmušti iš pusiausvyros. Priimdami sprendimus jie vadovaujasi vien protu, yra labai emociškai stabilūs ir nepasiduoda provokacijoms.

Jų kantrybė iš tiesų beribė, tai leidžia gyvenime pasiekti neblogų rezultatų.

4 variantas: puodelis laikomas pirštų galais iš viršaus.

Ekstravagancija yra viskas – tai šių žmonių devizas. Būdami gana stipriai linkę į ekstrymą, šie žmonės visgi nekada neaukos savo komforto dėl kieno nors reikalavimų. Tokie žmonės neįsivaizduoja gyvenimo be linksmų kompanijų ir pramogų ir sudaro paviršutiniškų įspūdį.

Aplinkiniai dažnai mano, kad tokiems žmonėms nebūdingi gilūs jausmai ir išgyvenimai, tačiau tai netiesa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.