Jūsų meilės medis: štai kokio partnerio jums reikia

Psichoanalizė padeda nustatyti jūsų pagrindines savybes, kurios pasireiškia jūsų santykiuose su jums patinkančiu žmogumi. Šis testas taip pat gali padėti ieškant jums tinkamos poros.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2018, 12:37 PM, atnaujinta Sep 8, 2018, 1:19 PM

Tereikia pasirinkti tą medį, kuris jums labiausiai patinka.

O tada skaitykite, ką jūsų pasirinkimas reiškia.

1 medis

Šį medį paprastai renkasi stiprūs, drąsūs ir ryžtingi žmonės. Apie jus taip pat galima pasakyti, kad širdies gilumoje esate romantikas. Jus galima apibūdinti kaip savimi pasitikintį, atkaklų, racionalų žmogų, gebančio atlaikyti didelius sunkumus.

Nors jums gali kilti sunkumų prisitaikant prie naujų vietų ar žmonių, jūs gana greitai atsigaunate. Kai kuriate santykius su kuo nors, pradedate savotiškai gudrauti, bet nepiktybiškai, tai gali tik sustiprinti santykius.

Dažnai santykiuose imatės iniciatyvos, o tai reiškia, kad jumis galima pasitikėti. Kaip šeimos žmogus esate patikimas ir išradingas. Ideali pora jums bus žmogus, kuris toks pat kūrybiškas ir nebanalus, pavyzdžiui, menininkas, režisierius, net politikas.

2 medis

Esate atkaklus ir racionalus žmogus. Jūsų nelabai jaudina kitų nuomonė ir net pripažinti autoritetai jums ne rodiklis. Greičiausiai jau esate numatę savo gyvenimo tikslą ir užtikrintai į jį einate. Taip pat yra tikimybė, kad esate labai aktyvus žmogus, bet netvarkingas, o tai reiškia, kad jums reikia skirti daugiau dėmesio atsakomybės jausmui.

Santykiuose stengiatės laikytis tam tikro plano. Jums būdinga tokia naudinga savybė, kaip gebėjimas ramiai priimti tam tikrus erzinančius dalykus, tačiau jūs galite ir išlieti savo emocijas.

Labiausiai santykiuose jums tinka geras žmogus su stipriu charakteriu, kuris galės esant reikalui nukreipti jūsų energiją reikiama linkme. Paprastai tokie žmonės dirba buhalteriais, banko darbuotojais, inžinieriais ar statybų sektoriaus darbuotojais.

3 medis

Jūs romantiškas, švelnus ir estetiškas žmogus. Nors įsiklausote į kitų žmonių nuomonę, savąją statote aukščiau. Stengiatės dideliu ratu apeiti skandalus ir prieštaravimus, nušlifuoti kampus ir surasti kompromisą.

Santykiuose jums būtinas stiprus žmogus, už kurio būtumėte lyg už akmeninės sienos. Paprastai tokių žmonių darbas susijęs su sportu, karinėmis pajėgomis, taip pat jie gali būti vadovaujantys asmenys.

4 medis

Jums labai norisi, kad viskas būtų teisinga, tvarkinga ir tobula. Kasdieniame gyvenime jūs naudojatės tam tikromis taisyklėmis, kurių stengiatės laikytis. Jums svetimos konfliktinės situacijos, bet, jeigu reikia, galite duoti atkirtį. Esate nelabai drovus žmogus ir kartais galite užmiršti taktą.

Jums patinka viskas, kas nauja ir nebanalu, bet tai nereiškia, kad jūs visiškai atsisakote tradicijų. Jums labai svarbūs santykiai, kurie gali tapti ilgalaikiai. Šis charakterio bruožas padeda jums kurti gerus ir ilgus santykius su žmonėmis.

Santykiuose su mylimu žmogumi jūs stengiatės jeigu ne būti lyderiu, tai mažiausiai, kad jus išgirstų ir kad jūsų nuomonė būtų svarbi. Idealiu atveju jums reikalingas lygiavertis partneris. Tokiu atveju jūs padėsite ir palaikysite vienas kitą. Jums tiks bet kurios profesijos atstovas, bet pageidautina, kad tai būtų charizmatiškas žmogus.

5 medis

Jumyse kunkuliuoja emocijos, esate gana ekspresyvus žmogus. Nors jus labai lengva išmušti iš pusiausvyros, esate labai greit atlyžtantis. Kuriant santykius jums svarbu patraukti dėmesį, pateikti save kaip paslaptingą asmenybę, užverstą knygą. Ne visada jūsų santykiai gali klostytis taip, kaip jums norėtųsi, dažnai kyla ginčai. Bet vienas kitas ginčas gali tik sustiprinti jūsų santykius.

Santykiuose jūs gebate išspręsti bet kokius prieštaravimus, bet tik kai atvėsote ir galite logiškai mąstyti bet rasti kompromisą. Ideali antroji pusė jums – ramus, nelinkęs į konfliktus žmogus, gebantis logiškai mąstyti ir spręsti problemiškas situacijas. Tokie žmonės paprastai dirba teisininkais, advokatais, gydytojais ir pilotais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.