Pats įdomiausias charakterio testas: ką čia matote?

Prieš jus – iš pirmo žvilgsnio sunkiai suprantamas piešinys. Tačiau ir nereikia ilgai į jį žiūrėti – užmeskite akį ir įsidėmėkite, ką jame pastebėjote pirmiausia.

 Balionai.
 Balionai.
 Kaklaraištis.
 Kaklaraištis.
 Knyga.
 Knyga.
 Kryžius.
 Kryžius.
 Liūtas.
 Liūtas.
 Rožė.
 Rožė.
 Šypsena.
 Šypsena.
 Širdis.
 Širdis.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Oct 13, 2018, 1:16 PM, atnaujinta Sep 30, 2019, 5:29 PM

Pasak psichologų, pagal tai galima apibūdinti kai kurias jūsų charakterio savybes, taip pat ir pačias stipriausias jūsų vietas.

Taigi, pažvelkite į paveikslėlį.

Už ko pirmiausia užkliuvo akis?

Apie pasirinkimo reikšmę skaitykite žemiau.

Atversta knyga

Jeigu pirmas dalykas, kurį pamatėte paveikslėlyje, buvo atversta knyga, jūs esate išmintingas žmogus. Esate protingi ir gerai valdote žodį. Būti protingam ne visada reiškia pavyzdingai mokytis ar įveikti kokius nors sudėtingus testus. Tai sako, kad gyvenime iškilus problemoms jūs drąsiai imatės jas spręsti, išsprendžiate ir einate toliau.

Jūsų geriausia savybė – išmintis. Jūsų intuicija jūsų praktiškai niekada neapgauna, ir jūs lengvai galite perskaityti žmogų. Be to, jūs daug brandesnis žmogus nei kiti jūsų amžiaus žmonės. Aplinkiniams svarbu žinoti jūsų nuomonę, nes jie nėra tikri dėl savosios.

Rožės

Jeigu rožė arba rožės – pirmas dalykas, kurį pamatėte paveikslėlyje, esate elegantiška ir sudėtinga asmenybė. Jūs pilni grožio ir patys randate grožį visame kame, kas jus supa. Esate ramus žmogus, kuris visada laikosi nuošaliai dramų ir nereikalingų pokalbių.

Jūsų geriausia savybė – meilė. Sunku rasti geresnį mylimąjį, nei jūs. Esate švelnūs ir visada žinote, ką ir kaip pasakyti. Jūs gebate lengvai sužavėti žmones savo grožiu. Be to, jums sunku žiūrėti į žmones, kuriems skauda, todėl esate pasirengę atsitraukti nuo savo darbų, kad kitus žmones padarytumėte laimingesnius.

Paverstas kryžius

Jeigu kryžius buvo pirmasis jūsų pastebėtas dalykas, esate labai išradingi. Jūsų aštrus protas ir įspūdinga vaizduotė. Esate įvaldę savo smegenų valdymo meną, o to dauguma žmonių nedaro. Jūs neleidžiate emocijoms jūsų užvaldyti.

Geriausia jūsų charakterio savybė – ištikimybė. Esate tiesus žmogus ir puikiai jaučiate atsakomybę už tai, ką kalbate. Jūs neįsimylite lengvai, bet kartą įsimylėję iš visų jėgų stengiatės padaryti taip, kad viskas pavyktų ir kad jūs galėtumėte sukurti sveikus santykius. Jūs manote, kad geriau žmogų įskaudinti, pasakius tiesą, nei apgaudinėti jį melu, bandant padaryti laimingą.

Balionai

Jeigu pirmas dalykas, kurį pastebėjote paveikslėlyje, yra oro balionėliai, esate laisvos dvasios. Jūs darote tai, ką manote esant teisinga, ir jūsų negalima palenkti. Kaip oro balionai jūsų mintys skrajoja, keisdamos vietą iš vienos į kitą. Jūs įsiklausote į kitų žmonių nuomonę, bet darote tik tai, kas jums atrodo teisinga.

Jūsų geriausia savybė – optimizmas. Būti optimistu nereiškia, kad jums nebūna liūdna, ar kad niekada nesijaučiate pasimetę. Visiems pasitaiko pilkų dienų. Bet skirtingai nuo daugumos, jūs visada galvojate, kad viskas bus gerai. Net blogiausiais laikais jūs niekada neprarandate vilties. Jūs stengiatės būti stiprūs, nors esate gana trapus ir emocingas žmogus.

Širdis

Jeigu širdis yra tai, ką pamatėte pirmiausia, jūs trokštate meilės. Jūs – nuostabus žmogus, bet dėl kažkokios priežasties, kai kalbama apie meilę, sėkmė dažnai nuo jūsų nusisuka. Jus daug kartų įskaudino. Žmonės, kurie kažkada jums daug reiškė, paliko jus be priežasties.

Jūsų geriausia savybė – gerumas. Jūs nelaikote nuoskaudų ir visiems linkite tik gero. Jūs turite įspūdingų gydomųjų galių ir traukiate palaužtas sielas. Jūs pataisote jas savo gerumu ir meile. Jūs atleidžiate, bet nepamirštate.

Liūtas

Jeigu paveikslėlyje pamatėte liūtą, esate drąsus žmogus. Esate labai išrankūs žmonėms, su kuriais norėtumėte bendrauti, ir kuriems esate pasirengę atsiverti. Jūs gerai perprantante kitus žmones, ir tai viena iš priežasčių, kodėl jūs neypatingai gerai sutariate su aplinkiniais.

Jūsų geriausias charakterio bruožas – pasitikėjimas. Nepriklausomai nuo to, kas vyksta, ir ką kalba žmonės, jūs visada tikite savimi. Jūsų gyvenime nėra vietos neužtikrintumui. Jūs žinote, kad jums viskas puikiai pavyks. Jūs žinote savo trūkumus ir išmokote juos priimti.

Besišypsantis veidas

Jeigu pirmas paveikslėlyje jūsų pamatytas dalykas buvo „šypsenėlė“, esate linksmas žmogus. Savo aštriais sąmojais priverčiate visus aplink juoktis. Jūs ramiai priimate kritiką ir netgi gebate į ją atsakyti savo įspūdingu sarkazmu.

Jūsų geriausia savybė – humoro jausmas. Esate toks žmogus, kuris gali bet ką priversti nusišypsoti, pasakęs ką nors juokinga. Jūs dažnai juokaujate ir naudojate sarkazmą bei humorą, kad paslėptumėte savo nepasitikėjimą ir liūdesį, kuris slepiasi giliai jūsų viduje.

Kaklaraištis

Jeigu pirmąjį paveikslėlyje pamatėte kaklaraištį, esate sau pakankamas žmogus. Turite savo asmeninius principus ir griežtai jų laikotės. Jūsų supratimas, kas yra teisinga, o kas ne, ne visada atitinka socialinius standartus, bet jums vis vien. Jums svarbiausia – jūsų vidinė ramybė.

Jūsų geriausia savybė – disciplina. Jūs visada laikotės žodžio. Reikia pažymėti, kad jūs duodate tik tokius pažadus, kuriuos sugebėsite įgyvendinti. Esate darbštūs ir atsiduodate darbui visu 100 procentų. Įsipareigojimai ir problemos jūsų negąsdina, jūs pasirengę juos priimti išskėstomis rankomis.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugsėjo 13 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.