Testas tik vyrams: ką pamatėte pirmiausia?

Ką reiškia būti vyru? Vyriškumą kiekvienas supranta skirtingai. Atlikę šį testą sužinosite stipriąsias savo kaip vyro asmenybės puses.

 Bradas Pittas.
 Bradas Pittas.
 Chrisas Hemsworthas.
 Chrisas Hemsworthas.
 George'as Clooney.
 George'as Clooney.
 Hugh Jackmanas.
 Hugh Jackmanas.
 Johnny Deppas
 Johnny Deppas
 Ryanas Reynoldsas.
 Ryanas Reynoldsas.
 Tomas Cruise'as.
 Tomas Cruise'as.
 Willas Smithas.
 Willas Smithas.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Nov 4, 2018, 1:14 PM

Tiesa, nors testas sukurtas specialiai vyrams, jį gali dėl įdomumo atlikti ir moterys. Juk smalsu sužinoti, kokių vyriškų charakterio bruožų turite.

Viskas, ką jums reikia padaryti – pasižiūrėti į paveikslėlį. Pirmasis į akis kritęs garsenybės atvaizdas ir apibūdins jūsų vyriškumą.

Bradas Pittas

Jeigu pirmąjį pamatėte Brado Pitto atvaizdą, esate tas vyras, kuris iš prigimties yra žavus, atsipalaidavęs ir ypatingai patrauklus. Esate žmogus, kuriam nereikia itin stengtis, kad sužavėtų aplinkinius.

Jūs turite dovaną žavėti be jokios užuominos į pasipūtimą.

Turite stiprią asmenybę, bet ji ne tiek išreikšta, kad atbaidytumėte nuo savęs žmones. Jūs lengvai užkariaujate žmonių pasitikėjimą, ypač dėl savo nuginkluojančios šypsenos.

Jūs pasitikite savimi ir savo jėgomis. Be to, jums visai nesunku būti mielam. O kitų žmonių akyse jūs tampate tiesiog nepakartojamas.

George'as Clooney

Jeigu pirmiausia į akis jums krito George'o Clooney veidas, esate tas, kuris nuo pat gimimo yra dieviškai patrauklus.

Jūs tiesiog spinduliuojate vyriškumą, o jūsų įgimtas nerūpestingumas, gerumas ir švelnumas sužavi iš pirmo žvilgsnio.

Esate žmogus, gebantis jausti ir mylėti labai giliai. Be to, esate iš tų, kurie rūpinasi aplinkiniais, nesirūpindami, kaip patys tuo metu atrodo.

Esate iš tų, kurie žino, kad būti vyru nereiškia visiems demonstruoti savo valdžią ir agresiją. Būti vyru reiškia dovanoti savo šilumą ir rūpestį savo artimiesiems. Būtent jie pirmieji, kurie jaučiasi komfortiškai ir saugiai, kai esate šalia jų.

Tomas Cruise'as

Jeigu pirmąjį paveikslėlyje pamatėte Tomą Cruise'ą, esate protinga, aktyvi ir mylinti gyvenimą asmenybė.

Esate spontaniškas, linksmas, šalia jūsų tiesiog malonu būti. Be to, jums absoliučiai vis vien, ką mano kiti, jų nuomonė jūsų nejaudina. Esate pernelyg užsiėmę, kad kreiptumėte dėmesį į tokias kvailystes.

Jums vyriškumas – tai ne kietumas ir agresyvumas, bet dosnumas, gerumas, o taip pat didelis atsakomybės jausmas. Jūs rūpestingas ir linksmas, jūsų draugu būti labai malonu, o būti su jumis santykiuose – tikra palaima.

Johnny Deppas

Jeigu pirmiausia į akis krito Johnny Deppo atvaizdas, tai reiškia, kad esate žmogus, apie kurį sakoma, kad jis keistas.

Jūs tikras beprotis, bet greičiausiai gerąja prasme.

Tačiau, nepaisant visų jūsų keistumų, jums nelabai rūpi aplinkinių žmonių nuomonė, be to, jūsų visiškai nejaudina stereotipai, koks žmogus turi būti, kodėl ir kada.

Esate iš tų, kurie visada turi savo nuomonę ir požiūrį, jūs pats save apibrėžiate ir renkatės tą gyvenimą, kuris įdomus jums pačiam.

Būti vyru jums reiškia daryti viską savaip, ir tai vienintelis būdas jums išreikšti savo vidinį „aš“.

Willas Smithas

Jeigu šiame paveikslėlyje pirmiausia įžiūrėjote Willą Smithą, esate protingas, subtilus, lankstus ir gana minkštas žmogus.

Esate, kuris turi idealius bendravimo įgūdžius, mokate įtikinti bet kurį žmogų bet kuo ir bet kada. Aplinkiniams žmonėms labai sunku nepasiduoti jūsų apžavams.

Kitaip tariant, esate žmogus, kuris gali tiek įkvėpti kitus, tiek ir nuginkluoti juos vien savo buvimu.

Jumyse yra kažkas subtilaus, bet vyriško ir stipraus, šios savybės nėra dominuojančios ir akivaizdžios, bet jos aiškiai egzistuoja, suteikdamos jums paslaptingą aurą ir velnišką charizmą.

Ryanas Reynoldsas

Jeigu pamatėte Ryaną Reynoldsą, esate tas, kuris visiškai ramiai žiūri į savo seksualumą ir niekada nesirūpina savo išvaizda.

Jūs aštrialiežuvis ir linksmas žmogus, mėgstantis sarkazmą, pokštus ir juoką.

Be to, jūs turite tam tikrų moteriškų charakterio bruožų, nepaisant to, kad pats esate visai nemoteriškas.

Jūs tas, kuris visada padės buityje, o taip pat išgyvens pačiose nepereinamiausiose džiunglėse. Esate žmogus, gebantis tiek auklėti vaiką, tiek pašalinti gedimą, sutaisyti skalbimo mašiną ar sulūžusį televizoriaus pultelį.

Tad jūs esate tikra tobulybė, idealus vyras, apie kokį svajoja kiekviena moteris.

Chrisas Hemsworthas

Jeigu pirmąjį šiame paveikslėlyje įžiūrėjote Chrisą Hemsworthą, esate drąsus ir atviras žmogus, apdovanotas stipriu charakteriu.

Jūs – tas žmogus, kurio žodžiais galima tikėti ir kuriuo galima pasikliauti. Jūs – patikima siena savo artimiesiems. Jumis galima pasitikėti, juk jūs visada vykdote savo pažadus. Visiems jūs esate žodžio ir garbės žmogus.

Jūsų asmenybės nenusako tai, ką kalba kiti, o tai, ką jūs jaučiate ir darote.

Esate žmogus, kuris gins silpnųjų teises ir užstos tuos, kuriems reikia pagalbos. Jūsų vyriškumas yra tame teisingume, kuris slypi jūsų viduje. Būtent jis, ne beprasmės muštynės ir agresija, daro jus tikru vyru.

Hugh Jackmanas

Jeigu pavyko įžiūrėti Hugh Jackmaną, tai reiškia, kad esate pats tikriausias vyriškumo ir vyro tikrąja šio žodžio prasme pavyzdys.

Viskas, kas jūs esate ir ką darote, yra absoliučiai vyriška, jūs – tas žmogus, kurį visu šimtu procentų galima pavadinti tikru vyru. Jūs vienodai stipriai mėgstate ir sportą, ir linksmas kompanijas, ir mėgstate visada būti geros nuotaikos.

Be to, jūs tas žmogus, kuriam estetinį malonumą teikia automobiliai, motociklai, dviračiai ir visa tai, ką įprasta vadinti vyriškais dalykėliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.