Pasirinkite senovinį majų simbolį: štai kas jums svarbiausia gyvenime

Tai senoviniai majų civilizacijos simboliai, turintys gilią užkoduotą prasmę. Kai kurie jų gali padėti atskleisti slaptus jūsų asmenybės aspektus ir parodyti, kas jums gyvenime svarbiau už viską. Tereikia pasirinkti tą simbolį, kuris jus labiausiai traukia.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2018, 11:59 AM

1 simbolis

Jeigu pasirinkote pirmąjį variantą, jūs pasijutote susitapatinę su driežu, ir tai reiškia, kad jums gyvenime svarbiausia – prisitaikymas.

Jums labai svarbu būti ramioje ir taikioje aplinkoje, ir jūs daug dirbate, kad prisitaikytumėte prie įvairių aplinkybių.

Nors staigūs pokyčiai jums gali tapti problema, galiausiai jūs visada prie visko priprantate. Jūs visada teikiate pirmenybę ramiam ir nuspėjamam gyvenimui, o ne neapibrėžtumui ir nuotykiams.

2 simbolis

Jeigu pasirinkote antrąjį variantą, jūs jaučiate artumą su gyvate. Taip yra todėl, kad jūsų pagrindinis gyvenimo prioritetas – jūsų nepriklausomybė. Jūs mėgstate, kai jus gerbia, ir negalite pakęsti, kai esate nuo kieno nors priklausomi.

Jūs labai savimi pasitikintis žmogus. Jūs mėgstate, kai aplinkiniai jumis žavisi. Jūs visada gaunate tai, ko norite.

3 simbolis

Trečiasis variantas simbolizuoja elnią ir reiškia, kad jūs svarbiausią dėmesį skiriate jausmams. Esate jausmingas žmogus, kuris nori mylėti ir būti mylimas.

Esate jautrūs ir dosnūs, ir visi jus labai mėgsta. Tačiau kartais jūsų jautrumas gali atsisukti prieš jus ir priversti kentėti.

Neleiskite likimo smūgiams sukietinti jūsų širdis, juk tai yra brangiausia, ką jūs turite.

4 simbolis

Jeigu pasirinkote ketvirtąjį variantą, jūs tapatinatės su triušiu ir didžiausią dėmesį skiriate pramogoms ir malonumams. Jūs mėgstate ryškų gyvenimą ir puikiai suprantate, kad gyvenate tik kartą!

Todėl jūs mėgstate visada gyventi naujais įspūdžiais ir mėgaujatės tuo, kas jums teikia laimę.

Žinoma, jūs neturite pamiršti visų tų, kurie visada buvo jūsų pusėje ir kas padėjo jums tapti tuo, kuo esate dabar.

5 simbolis

Penktasis variantas vaizduoja šunį, ir jeigu jaučiatės susitapatinę su juo, taip yra todėl, kad svarbiausias jūsų gyvenimo prioritetas – atsidavimas. Kaip ištikimas šuo jūs visiškai pašvenčiate save kitiems.

Esate žodžio žmogus, kuriuo visada galima pasitikėti. Žinoma, jeigu jas nors pasėja nepasitikėjimą, jūs galite iš karto parodyti dantis.

6 simbolis

Jeigu pasirinkote šeštąjį variantą, jūs jaučiate artumą su ereliu, ir jūsų pagrindinis gyvenimo prioritetas – jūsų vidinė jėga.

Jūs suinteresuoti turtinti save kaip asmenybę. Greičiausiai esate „atsiskyrėlis“ ir jums nepatinka pernelyg daug bendrauti su aplinkiniais. Bet visada esate pasirengę padėti tiems, kam reikia jūsų pagalbos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.