Kuris gyvūnas patraukė akį? Išaiškės tamsioji jūsų asmenybės pusė

Mus instinktyviai traukia tai, kas atitinka mūsų mintis ir charakterį. Mes triesiog negalime to kontroliuoti, mūsų pasąmonė mus traukia prie tam tikrų dalykų. Pavyzdžiui, introvertas iš karto pastebi tylų kampelį, net jeigu kambaryje daug žmonių.

 Pixabay nuotr.
 Pixabay nuotr.
 Juodoji našlė.<br> Pixabay nuotr.
 Juodoji našlė.<br> Pixabay nuotr.
 Šikšnosparnis.<br> Pixabay nuotr.
 Šikšnosparnis.<br> Pixabay nuotr.
 Pantera.<br> Pixabay nuotr.
 Pantera.<br> Pixabay nuotr.
 Katė.<br> Pixabay nuotr.
 Katė.<br> Pixabay nuotr.
 Varnas.<br> Pixabay nuotr.
 Varnas.<br> Pixabay nuotr.
 Grifas.<br> Pixabay nuotr.
 Grifas.<br> Pixabay nuotr.
 Vilkas.<br> Pixabay nuotr.
 Vilkas.<br> Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Jan 26, 2019, 2:11 PM, atnaujinta Jan 26, 2019, 2:58 PM

Šis testas padės jums pažvelgti į savo sąmonės užkulisius ir suprasti tamsiąją savo asmenybės pusę.

Pažvelkite į nuotraukas ir pasirinkite vieną gyvūną, kuris labiausiai traukia jūsų akį.

1. Vilkas

Daugelis mano, kad vilkas – nakties vaikas, tamsos sąjungininkas ir velnio išpera. Bet iš tiesų vilkas niekada pirmas nepuola.jeigu jam negrasini, ir niekada nežudo be reikalo. Tai vienišius iš prigimties, vienas iš pačių paslaptingiasuių gyvūnų, kurie slepiasi tamsoje, laukdami, kada grobis priartės, kad galėtų jį pulti.

Jeigu iš visų gyvūnų pasirinkote vilką, esate sudėtinga ir mįslinga asmenybė, kaip vilkas. Taip pat, kaip ir jis, jūs niekada nepuolate, jeigu jūsų neprovokuoja. Esate minkštas žmogus, bet galite būti negailestingas, jeigu prives jus iki kraštutinumo. Jeigu jums grasina, jūs mėgstate nereaguoti, o laukti tinkamo momento.

Savo kerštą jūs planuojate kantriai ir tiksliai, ir kai jūsų priešininkas būs tikras dėl saugumo, duosite valią savo įniršiui.

Dauguma žmonių, žiūrėdami į jus, mano, kad esate nepavojingi ir jumis galima manipuliuoti, bet mažai kas įtaria, kad pavojaus ar provokacijos atveju jūs galite veikti ryžtingai ir tiksliai. Jūsų atsidavimas, kaip vilko, gali trukti visą gyvenimą, kaip ir pyktis.

2. Šikšnosparnis

Šikšnosparniai įkvėpė sukurti tokius herojus kaip Betmeną ir Drakulą. Šiuose nakties padaruose, kurie dieną dingsta, pakibdami ant lubų tamsioje oloje ir stebėdami pasaulį aukštyn kojomis, yra kažkas iš tiesų tamsaus.

Jeigu pasirinkote šikšnosparnį, esate sudėtinga asmenybė, sudaryta iš daugelio sluoksnių. Visų pirma, jums pasaulis niekada nebūna tiesiog juodas ir baltas, jūs gyvenate pilkoje zonoje.

Jūs nesilaikote visuomenės nustatytų moralės normų ir niekada nenusileisite, kas benutiktų. Jūsų požiūris į pasaulį skiriasi nuo kitų. Jūsų humoro jausmas, taip pat požiūris į pasaulį nukreipti į tamsiąją pusę.

Jumyse yra kažkas, kas jus išskiria iš minios, juk jūs kaip niekas kitas sugebate užčiuoti visus pasaulio subtilumus. Esate skeptikas, jums nelengva pasitikėti kitais. Galima sakyti, kad dėl savo asmeninių savybių jūs galėtumėte išeiti kitapus gėrio ir blogio, teisingo ir neteisingo.

3. Varnas

Varnai nuo seno dažnai asocijavosi su tamsiomis pranašystėmis ir mirtimi. Šie tamsūs paukščiai buvo laikomi žūties ir žlugimo pranašaus. Taip pat tiesa ir tai, kad tai itin protingi paukščiai, gebantys imituoti žmogaus balsą ir lengvai prisitaikyti. Kodėl gi jus patraukė varnas?

Jūsų asmenybė gali būti tokia tamsi, kaip varno. Esate iš tų žmonių, kurie slepia savo tamsiąją pusę. Jūs puikiai mokate stebėti per atstumą ir skaityti kitų mintis.

Jūs aiškiai matote tamsą, slypinčią kitų širdyse. Kaip ir varnas, jūs laukiate tinkamo momenti, kad atskleistumėte savo tamsiąją pusę. Jūs prisitaikote, keičiatės ir keičiate vietą, kad užimtumėte reikiamą poziciją smūgiui.

Jūs labai atkaklūs siekdami savo tikslo. Be to, jūs, kaip ir varnas, nekenkiate, jeigu jūsų nekliudo. Tik jeigu jus išveda iš kantrybės, jūsų tamsioji pusė tampa iš tiesų bauginanti.

4. Juodoji pantera

Juodoji pantera – vienas iš nedaugelio gyvūnų, tuo pat metu keliančių ir susižavėjimą, ir baimę. Iš prigimties tai paslaptingas padaras, vienišė, kurią visi gerbia ir bijo. Daugelis tautų panteras garbina ir gerbia kaip aršias gynėjas.

Tyli, pastabi ir mirtinai pavojinga – niekas negali pasakyti, ką ji galvoja. Tai paties paslaptingumo įsikūnijimas.

Jeigu pasirinkote juodąją panterą, iš tiesų esate uždaras žmogus, kuris kitiems yra mįslė. Jumyse apjungti daugybė charakterio bruožų, kurie išskiria jus iš kitų.

Viena vertus, jūs pasirengę įnirtingai ginti tuos, kuriuos mylite, kita vertus, galite būti žiaurūs su tais, kurie jums grasina. Santykius su žmonėmis kuriate pagal principą: „Kaip šauksi, taip atsilieps“. Jeigu su jumis elgiasi gerai, būsite geriausias draugas, bet jeigu žmogus padarė kiaulystę, jam praktiškai nepavyks išvengti jūsų pykčio.

Esate minkštas kaip žmogus, bet bebaimis priešininkas, todėl žmonėms geriau nepažinti jūsų tamsiosios asmenybės pusės.

5. Juodoji našlė

Juodosios našlės garsėja savo nuodingu įkandimu, be to, patelės kartais po poravimosi suėda patinėlį. Šie tamsūs ir paslaptingi vorai laukia, kada grobis paklius į tinklus, ir išleidžia savo nuodus, leisdami aukai numirti, ir tik tada ją ramiai suėda. Jie sugeba slėptis šešėlyje ir būti visiškai nematomi, o tai juos daro neįtikėtinai pavojingus.

Jūsų pasirinkimas duoda užuominą į labai tamsią asmenybę. Jeigu jus supykdysi ar stipriai sunervinsi, jūs neturėsite kito pasirinkimo, tik parodyti viską ką sugebate, ir tai gali būti labai pavojinga.

Pirma, ką jūs darote – įteigiate savo priešininkui apgaulingą saugumo jausmą. Kai tik žmogus praranda budrumą, jūs po truputį pradedate regzti aplink jį tinklus, tuo tarpu jis net neįtaria, kad atsidūrė spąstuose.

Kai žmogus jums visiškai pavaldus ir nebegali jums niekaip paprieštarauti, jūs pribaigiate jį savo mirtinais išpuoliais. Kai su kuo nors tampa baigta, jūsų širdyje nelieka buvusių jausmų nė pėdsako. Žmogus, nusprendęs stoti jums skersai kelio, skaudžiai pasigailės.

6. Juoda katė

Katės nuo senų laikų asocijavosi su juodąja magija ir mirtimi. Daugelyje kultūrų tai buvo padarai, esantys ant ribos tarp mirusiųjų ir gyvųjų pasaulio. Taip pat dažnai jas vaizdavo kaip piktas anapusines dvasias, įdėmiai žiūrinčias jums į akis.

Jeigu jūsų dėmesį patraukė katė, esate gana įdomi ir nepastovi asmenybė. Jūs galite būti žaismingi, kaip kačiukas, tik kol jūsų neišprovokuos. Jeigu taip įvyks, jūs pavirsite furija ir tapsite tikra pragaro išpera. Esate kantrūs, protingi ir klastingi savo mintyse ir veiksmuose.

Kai nusprendžiate veikti, žmonės gali neįtarti, kad jūs artinatės, jau nekalbant apie įniršį, kurį esate pasirengę į juos nukreipti. Jūs elgiatės ramiai, laukdami ir stebėdami. Tas, kas jus įskaudino, labai gailėsis.

7. Grifas

Kumpas snapas ir išlenktas kaklas – šie paukščiai gamtoje minta dvėseliena. Jie medžioja būriais, suka ratus, susitelkę į savo tikslą ir laukdami tinkamo momento, kada auka mirs. Tada lėtai nusileidžia ir dalinasi grobį.

Jeigu jūsų dėmesį atkreipė šis paukštis, esate asmenybė, gebanti sukelti baimę, bet pasislėpusi po ramybės ir švelnumo kauke. Iš tiesų grifai puola tik tada, kai yra priversti, ir ryja tik tai, kad jiems būtina. Esate uždaros ir stebėtojiškos prigimties, kalbant apie požiūrį į gyvenimą.

Jūs labai pastabūs ir neišmušami iš vėžių, kai siekiate tikslo. Esate gudrūs ir apsukrūs, bet tik su tais, kurie to nusipelno.

Iš tiesų jūs niekada nieko nenuskriausite, jūsų negalima pavadinti ūmiu žmogumi. Jūs atskleidžiate savo tamsiąją pusę tik kraštutiniais atvejais. O visą kitą laiką esate patenkinti savo gyvenimu, sklandydami danguje aukštai toli nuo kitų, mėgaudamiesi savo laisve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.