Moters dieną – didžiausia šalyje motyvacinė konferencija moterims

Tarptautinę Moters dieną kovo 8-ąją visų Lietuvos moterų laukia didžiausia šalyje motyvacinė konferencija moterims „Moters vizija: vidinė ramybė darbe ir gyvenime“.

 E.Špokaitė, R.Lee, G.Baikštytė.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Špokaitė, R.Lee, G.Baikštytė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2019, 4:42 PM, atnaujinta Mar 7, 2019, 6:01 PM

Įkvepiančius pranešimus skaitys garsios moterys, daug pasiekusios gyvenime ir pasirengusios pasidalinti savo sėkmės receptais su kitomis, o taip pat specialistės ir lektorės, pažersiančios daugybę naudingų patarimų, padedančių išlaviruoti sudėtingame ir skubančiame šiuolaikiniame pasaulyje neprarandant savęs.

Tarp pranešėjų – kultinė Auksinio Holivudo aktorė Rūta Lee (tikr. Ruta Mary Kilmonis), kuri nuo 1954 metų sukasi tarp Amerikos įžymybių ir yra sukūrusi apie 100 įvairių vaidmenų. 2006 m. jos vardas sužibo Holivudo šlovės alėjoje, o 2007 metais prezidentas Valdas Adamkus aktorei įteikė Riterio kryžių „Už nuopelnus Lietuvai“.

Kaip išlikti moteriška, autentiška, principinga ir sąžininga, kai tuo pačiu metu norime pakeisti pasaulio sukimosi greitį ir kryptį, patirtimi dalinsis žinomiausia Lietuvos baleto primabalerina Eglė Špokaitė.

Taip pat pranešimus skaitys viena populiariausių Lietuvos kino aktorių Gražina Baikštytė, „Maxima LT“ komercijos vadovė Vilma Drulienė, olimpietė, maratonininkė Vaida Žūsinaitė, verslininkė, sutelktinio finansavimo platformos „Profitus“ ir fondų valdymo įmonės „Victory Funds“ įkūrėja Viktorija Vanagė, įsisąmoninimu („mindfulness“) grįstų šiuolaikinės psichologijos intervencijų praktikė, sertifikuota mokytoja Rūta Suchockaitė, verslo konsultantė, efektyvumo ekspertė, lektorė Liana Mogišaitė, laimės trenerė, „Moters Vizija Norvegija“ bendraįkūrėja Laura Bartkevičiūtė-Rumbešt, viena labiausiai Vilniui ir Lietuvai nusipelniusių medikių prof. dr. Jelena Čeltukienė, jogos trenerė, šokių mokytoja, keliautoja ir jauna mama Milana Jašinskytė.

Konferenciją ves ir moderuos žurnalistė, „Lietuvos ryto televizijos“ laidų vedėja Daiva Žeimytė-Bilienė.

Renginys vyks „Litexpo“ parodų rūmuose, Laisvės pr. 5, Vilniuje. 1 salėje, pradžia – 10 val.

Renginio metu bus galima laimėti žurnalo „Stilius“ 2019 m. prenumeratą – tereikės akimirka iš renginyje esančios Stiliaus zonos pasidalinti žurnalo „Stilius“ facebook profilyje

Jeigu neturite galimybės atvykti į konferenciją – ne bėda. Per Lrytas.tv ir facebook numatytos Live transliacijos su šiomis pranešėjomis: 

Gražina Baikštytė ~ 11:20-11:50

Eglė Špokaitė ~ 17:20-17:50

Rūta Lee ~17:50-18:30

Daugiau informacijos – www.motersvizija.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.