Testas: siurbiate kitų energiją ar patys atiduodate?

Energijos vampyrai – ne išsigalvojimas. Kai kurie žmonės nesąmoningai maitinasi kitų žmonių energija, o kiti savo noru ją atiduoda, po to jausdami jėgų stygių.

 Pixabay nuotr.
 Pixabay nuotr.
 Ugnis.<br> Pixabay nuotr.
 Ugnis.<br> Pixabay nuotr.
 Oras.<br> Pixabay nuotr.
 Oras.<br> Pixabay nuotr.
 Vanduo.<br> Pixabay nuotr.
 Vanduo.<br> Pixabay nuotr.
 Žemė.<br> Pixabay nuotr.
 Žemė.<br> Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 9, 2019, 9:43 AM

Šis paveikslėlių testas padės sužinoti, kas esate – energijos vampyras ar donoras. Žinodami tai galėsite imtis atitinkamų priemonių.

Jums reikia pasirinkti paveikslėlį, vaizduojantį stichiją, labiausiai atitinkančią jūsų vidų. Jokiu būdu nesivadovaukite Zodiako ženklų stichijomis, nes šis testas su tuo nesusijęs.

1. Ugnis

Ugnyje slypi didžiulė griaunanti jėga, ji praryja viską savo kelyje. Bet kad ugnis degtų, jai reikalinga kita medžiaga. Žmogus, pasirinkęs šį paveikslėlį, gana sąmoningai užsiima energijos vampyrizmu. Kai jis pajunta jėgų stygių, apatiją, depresiją, jam tereikia atsidurti tarp žmonių, ir jis akimirksniu vėl „užsidega“.

Energijos vampyrams nuolat reikalingas kas nors, kas suteiks jiems energijos. Idealu, jeigu ugninio vampyro bendravimo ratas didelis, ir jis po truputį pasiima energijos iš kiekvieno, nieko neišsunkdamas iki galo.

2. Oras

Iš tiesų nesate nei donoras, nei vampyras. Turite tą idealų energijos balansą, kuris leidžia jums normaliai gyventi. Apskritai jums reikėtų rečiau bendrauti su energijos vampyrais, nes jie lengvai pažeidžia jūsų balansą, ir tada jums reikia galvoti, kaip ir kur pasipildyti energijos.

Taip pat reikia atsiminti, kad ilgas bendravimas su donoru taip pat jums nenaudingas, nes prikauptą energiją reikia skubiai iššvaistyti. Būkite aktyvesni ir veikite: tada jūsų balansas bus idealios būklės.

3. Vanduo

Šis paveikslėlis taip pat susijęs su energijos siurbimu. Pasirinkę jį, greičiausiai esate energijos vampyras. Šiuo atveju vampyrizmas arba nesąmoningas, arba menkai suvokiamas.

Neretai būtent šią stichiją pasirenka introvertiško būdo žmonės arba tie, kurie linkę pasinerti į savo apmąstymus. Kad jaustumėtės visavertiškai, jums reikalingas žmogus, kuris išvestų jus į įdomius renginius ir įneštų į jūsų gyvenimą įvairovės. Aktyvi asmenybė padėtų sumažinti jūsų svetimos energijos poreikį.

Jeigu patys esate pakankamai aktyvūs ir ne itin užsidarę savyje, jums tiesiog reikia žmogaus, kuris taptų jums donoru. Jūs nepakenksite vienas kitam, ypač, jei skirsite laiko pabūti atskirai vienas nuo kito. Tai bus pati naudingiausia, kokia tik įmanoma, jūsų abiejų sąveika.

4. Žemė

Labai tikėtina, kad šį paveikslėlį pasirinkęs žmogus yra donoras. Jūs dovanojate žmonėms energiją lygiai taip pat, kaip augalus maitina žemės syvai. Tik svarbu suprasti, kad energija – ne begalinė, ji – išsenkantis jūsų organizmo resursas. Jeigu dienos pabaigoje jaučiatės be jėgų, tai, greičiausiai, šalia jūsų yra vampyras. Arba jūs neapgalvotai švaistote savo energiją.

Kita vertus, jeigu donorai neišmeta savo energijos, juose atsiranda jėgų perteklius, kuris neatneša nieko gera. Ji genda ir gadina savo nešiotoją, dėl to gali vykti nervinės krizės arba žmogus pradeda jausti nepagrįstą pyktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.