Kaip linksmai atkeršyti neištikimam vyrui

Neištikimybės kartėlio paragavusios moterys žino, ką tai reiškia. Taip, tai – neblogas smūgis tiesiai „į paširdžius“. Atrodo tuo momentu slysta žemė iš po kojų, norisi užsidaryti nuo viso pasaulio, tyliai verkti į pagalvę arba reikia tam „pusgalviui“, „avinui“ ar „žąsinui“ įkrėsti taip, kad prisimintų „žaltys“ visą gyvenimą.

Kadras iš komedijos „Meilužės“. 
Kadras iš komedijos „Meilužės“. 
Kadras iš komedijos „Meilužės“. 
Kadras iš komedijos „Meilužės“. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 26, 2019, 6:54 PM

Įpykusi moteris – kerštinga moteris. Patarimas vyrukams, slapta sukantiems į kairę – gal jūs, gerbiamieji, įvertinkite savo žmoną ar draugę, gal ji visai ne pilka pelytė, o plėšri pantera, kai paliečiate jos ego ir lyg niekur nieko grįžtate namo palikęs meilužės lovą.

Štai keletas pavyzdžių, kokios kerštingai kūrybingos gali būti moterys, kurios šeimoje „augina“ neištikimą vyriškį.

Tegul visi kaimynai žino

Viena JAV miestelio gyventoja taip įpyko ant savo vyro, sužinojusi apie jo neištikimybę, kad po visą gyvenamąjį kvartalą iškabino plakatus su užrašu: „Jeigu ji tokia gera lovoje, ten ir pasilik, o aš savo namų spynas pakeičiau, o tavo raktus išmečiau“.

Išmargink „brangiausiojo“ mašiną

Vos tik supratusi apie sutuoktinio pomėgį „sukti į kairę“, nusivylusi žmona ilgai nedelsė ir kuo puikiausiai pademonstravo savo piešimo įgūdžius. Ant brangiausiojo mylimo automobilio purškiamaisiais dažais užrašė ne tik tai, ką apie jį mano, bet ir smagiai pasidarbavo peiliu, pradurdama visas keturias automobilio padangas.

Įdėk skelbimą į laikraštį

Visai neblogas būdas, kad apie mylimojo neištikimybę sužinotų, pavyzdžiui, visas miestas arba visa šalis – tam puikiai tinka skelbimas laikraštyje. Vos keli eurai ir štai tokie žodžiai skaitomiausiuose šalies dienraščiuose: „Norėčiau pasveikinti tave, mano mielas, susilaukus kūdikio su XX, tikiuosi kartu gyvensite ilgai ir laimingai. Nenorinti trukdyti šeimyninei laimei, Tavo žmona“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.