Stulbinamai tikslu: sužinokite, ar sveikai save vertinate

Psichologiniai tekstai su paveikslėliais yra vienas geriausių būdų nustatyti psichologinę žmogaus būklę. Faktiškai tas vaizdas, kurį jūs pasirenkate, yra tiesioginis atspindys to, kaip jūs jaučiatės konkrečiu momentu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2019, 12:27 PM, atnaujinta Apr 11, 2019, 12:55 PM

Kitaip tariant, šis savęs pažinimo žaidimas atveria duris į jūsų vidinį „aš“.

Pasirinkite vieną iš keturių paveikslėlių ir sužinokite, kokia šiuo metu jūsų vidinė būsena.

1 piešinys

Jūs sveikai save vertinate. Adekvačiai matote ir suvokiate savo stipriąsias ir silpnąsias puses. Šiuo momentu esate ramūs, pasitikite savimi ir savo galimybėmis.

2 piešinys

Esate linkę kovoti su neišbaigtumo jausmu. Be to, jūs visada nepatenkinti tuo, kas esate ir ko pasiekėte. Todėl jums visada atrodo, kad jūsų gyvenime yra dar kažkas, ko jūs galite pasiekti.

Ir jeigu į visa tai žiūrėsite sveikai, naudodamiesi logika ir sveiku protu visada galėsite kažką pagerinti ir užbaigti jau pradėtus darbus.

3 piešinys

Nors jumyse glūdi daugybė teigiamų savybių, kuriomis galima didžiuotis, jus gyvenime paprastai valdo perfekcionizmas, todėl jums sunku suprasti, kad, nepaisant tam tikrų trūkumų, esate puikus žmogus.

Kai tik priimsite save tokį, koks esate, ir sutiksite su teiginiu, kad tobulumas gamtoje neegzistuoja, jums bus daug lengviau priimti ir mylėti save.

4 piešinys

Jus nelabai jaudina jūsų savivertė. Esate ne iš tų, kurie save lygina su kitais. Jūs neišgyvenate dėl to, kad turite kokių nors trūkumų ir silpnybių, o priimate save tokį, koks esate.

Ir teisingai, juk jūs tiksliai žinote, kad šalia trūkumų jūs turite ir stipriųjų pusių, kuriomis tikrai galite didžiuotis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.