Pasirinkite kaukę – štai kas jūs esate iš tiesų

Kodėl mes renkamės tai, ką renkamės? Kai tenka rinktis greitai, mes įjungiame savo intuiciją, remiamės ankstesne patirtimi, o taip pasitelkiame pasąmonę.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2019, 1:12 PM

Šįkart pasirinkite kaukę, kuri jus labiausiai traukia, Pasirinkti reikia greitai, tada jūsų charakterio aprašymas bus tikslesnis, nes jį pasufleruos jūsų pasąmonė.

Štai ką reiškia jūsų pasirinkimas.

1. Kalbanti kaukė

Jeigu pasirinkote šią kaukę, esate žmogus, kuris moka labai gerai save išreikšti. Jūs galite parinkti tinkamus žodžius, ir jie tampa jūsų geriausiu ginklu. Jūs galite sunaikinti savo oponentus nepakeldami nė piršto.

Tai nereiškia, kad jūs piktnaudžiaujate žodžiais. Jūs suprantate jų vertę ir gerai pasveriate viską, prieš ką nors pasakydami. Jūs žinote, kad žodžiai gali tiek išgydyti, tiek pakenkti, todėl visada stengiatės, kad jie neštų naudą, o ne žalą.

2. Juoko kaukė

Jeigu pasirinkote šią kaukę, esate žmogus, kuris mėgsta gerai praleisti laiką ir nelabai rūpinasi tuo, ką kalba kiti. Jūs – tas, kuris mėgsta juoktisir patirti malonumą. Jūs gyvenate šia diena ir stengiatės iš jos imti maksimumą.

Jūsų stiprioji pusė – jūsų humoro jausmas, kuris taip pat rodo aukštesnį nei daugumos intelekto lygį. Esate tas, kuris puikiai supranta, kada juokauti ir apie ką juokauti, ir esate nieko prieš šiek tiek pasijuokti.

3. Pikta kaukė

Jeigu pasirinkote šią kaukę, gali būti, kad jūsų viduje glūdi tamsioji pusė, kurią jūs slepiate. Jūsų viduje gali virti pyktis. Jis arti paviršiaus ir pasiruošęs prasiveržti kaip ugnikalnis, kuris daugelį metų tylėjo. Viskas, ko reikia – nedidelis postūmis.

Bet tai nereiškia, kad jūs nežinote, kaip kontroliuoti savo pyktį. Jūs ramus žmogus, bet nekenčiate, kai jus provokuoja ir bando įvaryti į kampą. Jūs – tas, kam nereikia grasinti, nes pasekmės gali būti graudžios.

4. Tylos kaukė

Jeigu tai jūsų kaukė, jus galima pavadinti tyliu, bet stipriu žmogumi. Jūsų tikroji jėga slypi jūsų viduje, ir jūsų puikiai suvokiate savo galimybes. Bet taip pat jūs turite ramiąją pusę, kuri jus daro kuklų ir emociškai stabilų.

Jūs mėgstate viską laikyti savyje, ir jums patinka bendrauti tik su artimais draugais, nes jūs žinote, kad ne kiekvienas pajėgia suprasti jūsų tikrąją prigimtį. Jūs norite būti su tais, kurie priima jus tokius, kokie esate, ir nebando jūsų pakeisti.

5. Kario kaukė

Jeigu tai jūsų kaukė, tuomet jūs turite kario dvasią. Jūs – vienas iš tų retų žmonių, kurie niekada nepasiduoda. Išlaikote užsispyrimą, kai kiti linkę pasiduoti. Jūs turite unikalų gebėjimą būti atkakliu ir kovoti iki galo.

Taigi, jūs esate tas žmogus, kuris pasiryžęs atiduoti save 100 procentų, nežiūrint į nieką. Be to, jūs visais būdais stengiatės išvengti nesutarimų. Stengiatės kovoti vieni. Taip pat reikia pastebėti, kad, kai jums liūdna, jūs vis tiek stengiatės išlikti malonūs ir šypsotis.

6. Dvasinga kaukė

Jeigu pasirinkote šią kaukę, jūsų puikiai išvystyta intuicija. Jūs gerai perskaitote žmones ir suprantate jų požiūrį. Tokius įgūdžius turi empatai, ir jūs galite daug pasiekti vystydami savo intuiciją.

Taigi, jūs esate tas žmogus, kuris pasiruošęs atsidurti kito kailyje ir pamatyti pasaulį iš kito žmogaus požiūrio taško. Jūsų empatijos įgūdžiai neįtikėtinai vertingi, ir jūs žinote, kaip juos panaudoti, kad padėtumėte kitiems. Jūs puikus draugas, į kurį norisi kreiptis patarimo ar su kuriuo galima tiesiog pasidalyti jausmais.

7. Gydytojo kaukė

Jeigu pasirinkote šią kaukę, jūsų auksinė širdis ir gera siela. Jūs – tas, kuris gimė, kad būtų dosnus, geras ir padėtų kitiems. Jūs net pasirengę paaukoti jums svarbius daiktus ar dalykus, kad padėtumėte kitiems.

Geriausias jūsų asmenybės aspektas – tai, kad jūs gerus darbus darote neatlygintinai. Jūs padedate, nes esate toks žmogus, ir palaikote tuos, kuriems reikia pagalbos, bes puikiai suprantate, ką reiškia, kai tau reikia pagalbos, o šalia nieko nėra.

8. Lyderio kaukė

Jeigu pasirinkote šią kaukę, esate gimęs būti lyderiu. Kai kurie lyderiai gimsta, kad atneštų reikiamus pokyčius, ir jūs galite tai padaryti. Jūsų veiksmai atspindi jūsų lyderio savybes ir įkvepia žmones imti pavyzdį.

Taigi, jūs esate žmogus, galintis pirmauti, nes turite talentą kurti naujus dalykus ir traukti žmones eiti pirmyn. Bet jūs negalite daug pasiekti vieni – jums reikalinga komanda. Jūs – toks lyderis, kuris gerbia žmones, ir jumis seka, nes jums taip pat jaučia pagarbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.