Skritulys atskleis, kokie jūs gyvenime ir meilėje

Pažvelkite į paveiksėllį su šešiais skrituliais. Kuris iš jų labiausiai traukia jūsų dėmesį? Jis papasakos, kokie jūs esate gyvenime ir meilės srityje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2019, 11:38 AM

1

Nedaug žmonių pasirenka juodą skritulį. Bet jeigu pasirinkote būtent jį, tai reiškia, kad esate žmogus, pasižymintis talentu ir valios jėga. Jūs tiksliai įsivaizduojate savo tolesnį gyvenimo kelią. Visi jūsų veiksmai iš anksto apskaičiuoti, tai leidžia jums efektyviai spręsti užduotis. Jus visada pasirenka kaip lyderį, kai reikia rasti sprendimą sudėtingose situacijose.

Meilėje jūs taip pat teikiate pirmenybę ramiems ir ilgalaikiams santykiams. Jums labai svarbu tarpusavio supratimas ir pasitikėjimas partneriu. Praktiškai jūs mylite tik kartą. Todėl neskubate leistis į santykius visapusiškai neištyrinėję partnerio.

2

Jūs siekiate augti visuose savo gyvenimo aspektuose. Ir darote viską, kas įmanoma, kad įrodytumėte, jog esate verti geriausio. Jūs reiklūs, ir daugiausia sau, bet pats didžiausias sunkumas jums – atrasti balansą tarp darbo ir asmeninio gyvenimo.

Meilėje, rinkdamiesi partnerį, jūs daugeliu atvejų remiatės savo protu, o ne tuo, ką jaučia jūsų širdis. Kartais rinkdamiesi žinote, kad tai geras pasirinkimas, net jeigu nejaučiate itin didelės aistros. Tikitės, kad vėliau įsimylėjimo jausmas peraugs į aistrą.

3

Gyvenime jūs aktyvūs, pilni naujų idėjų, stengiatės būti nepriklausomi, kad būtumėte emociškai stipresni. Bet! Perdėtas atsargumas sprendžiant vieną ar kitą klausimą trukdo lauku įvykdyti jums iškeltą užduotį. Kalbant apie nuotykius, jūs drąsus žmogus, bet nelabai ryžtingas sprendžiant klausimus.

Meilėje jums taip pat trukdo tas pats perdėtas atsargumas ir abejonės. Kiekvieną kartą susipažįstant jums kyla abejonė, kad jūs ne tokie geri, kaip norėtųsi. Liaukitės taip galvoti. Jūs unikalūs ir jūsų partneris tai žino.

4

Jūs labai sąžiningas ir tiesus žmogus, kuris moka džiaugtis net pačiais nereikšmingiausiais savo gyvenimo įvykiais. Jūs nebijote reikšti savo nuomonę, net jeigu ji skiriasi nuo aplinkinių žmonių nuomonės. Savo atvirais pasisakymais jūs visur išsiskiriate. Todėl turite didelį draugų ratą, jie vertina jūsų sąžiningumą ir tai, kad jūs niekada nepataikaujate kito žmogaus nuomonei.

Meilėje jūs kiek pavydūs, bet tai santykiams tik prideda „raziną“, o ne sukuria problemų. Jūs būsite su partneriu, kuris taip pat, kaip ir jūs moka reikšti savo nuomonę.

5

Jūs turite pavydėtiną emocinę pusiausvyrą ir esate harmonijoje su visais jausmais, kuriuos kartais reiškiate. Jūs dėmesingi jus supantiems žmonėms ir esate dosnūs. Mokėjimas rasti kompromisą, kai kolektyve sprendžiamas klausimas, kieno planas geresnis vykdant tą ar kitą projektą, jus daro neabejotinu lyderiu.

Meilėje, kaip ir darbe, jūs visada žinote, kaip valdyti savo emocijas. Jeigu tarp jūsų ir partnerio kyla konfliktinė situacija, jūs visada rasite tinkamus žodžius ir argumentus, kad nušlifuotumėte aštrius kampus.

6

Esate žmogus, kupinas optimizmo ir pasirengęs nešti džiaugsmą bei gėrį aplinkiniams žmonėms. Jūs stengiatės nepalikti be pagalbos visų, kurie į jus kreipiasi patarimo. Jus laiko visapusiškai teigiamu žmogumi. Vienintelis trūkumas tas, kad jums lieka mažai laiko asmeniniam gyvenimui.

Todėl meilėje jums sunku pradėti santykius. Bet jeigu jūs jau esate partneriu, tai padarysite viską, kad santykiai susiklostytų būtent tokie, kaip reikia jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.