Ką pirmiau pastebėjote? Tai jūsų vidinio pasaulio atspindys

Kaip bebūtų keista, patys save mes pažįstame kur kas prasčiau, nei mums norėtųsi. Taip, mūsų vidinis pasaulis yra paslaptis ir mums patiems. Kad jį geriau pažintume, egzistuoja įvairūs testai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2019, 12:43 PM

Šis testas – vienas iš jų. Ką pirmiausia pastebėjote, pažvelgę į šį paveikslėlį?

Kolonas

Jeigu pirmiau į akis krito kolonos, tai reiškia, kad jūs labai stipriai prisirišę prie savo komforto zonos. Savo ruožtu tai gali būti priežastis, kodėl jūs negalite gauti iš gyvenimo to, ko norite.

Turite pabandyti išeiti iš savo komforto zonos. Išeikite iš šio „burbulo“, kad pamatytumėte pasaulį kitaip. Kiekvieną dieną atverkite sau vis naujas ir naujas perspektyvas.

Siluetus

Jeigu, pažvelgę į paveikslėlį, pirmiau pamatėte vyriškių siluetus, tai reiškia, kad gyvenime neturite rimtų apribojimų. Jūs gyvenate savo gyvenimą. Stengiatės imti iš gyvenimo tai, kas jums patinka.

Dėl to jūs lengvai susirandate naujų draugų. Taip pat esate jautrus ir geras žmogus, jums patinka padėti tiems, kam iš tiesų to reikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.