Testas: kokią žinią jums bando perduoti jūsų vidinė moteris

Kiekviename žmoguje gyvena ir jo vidinis vyras, ir vidinė moteris, ir net vidinis vaikas. Visos trys būsenos persipynusios – labai svarbu, kad tarp jų visų būtų harmonija.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2019, 11:22 AM

Kokią žinią jums bando perduoti jūsų vidinė moteris? Sužinokite jau dabar. Pasirinkite vieną paveikslėlį, į kurį atsiliepia jūsų širdis. Tiesa, galite ir du, bet tiktai tuo atveju, kai širdis linksta būtent prie dviejų, o ne vieno. Pasirinkite tą, kuris jums labiausiai patinka.

1 – moteris ir kolona

Jūs pavargote nuo nuolatinės atsakomybės. Kasdienės užduotys jus slegia kaip sunki našta. Pavargote diena po dienos galvoti apie rūpesčius: vaikai, namaūi, darbas ir t.t. Dėl visko išgyventi ir viską kontroliuoti. Dėl to jūs praradote gebėjimą džiaugtis gyvenimu, jo mažomis smulkmenomis: saule, vėju, nauja diena. Juk jūsų galva nuolat kuo nors užimta. Jūs matote tik užduotis ir visai nesiilsite.

Atėjo laikas išsivaduoti nuo sunkaus darbo. Nusimeskite užduotis, kurias turite vykdyti ne jūs. Tegul kiekvienas vykdo savo pareigas, o jūs – savo. Juk visų pirma jūs moteris.

2 – moteris su pelėdomis

Atėjo metas šiam pasauliui atskleisti savo talentus. Jūs turite tiek daug žinių, įgūdžių, kuriuos atkakliai ir ilgai vystėte. Galbūt jūs pati dar nesuvokiate savo slapto potencialo. Bet jis prašosi išlaisvinamas. Pasaulis mėgsta ryžtingus ir drąsius žmones. Nebijokite žengti pirmą žingsnį. Ir pasaulis jums atsivers su savo galimybėmis.

3 – moteris prie krioklio

Jumyse prisikaupė pernelyg daug neigiamų emocijų. Neišverktos ašaros, neišsakyti žodžiai. Jūs taip pripratote būti stipri, kad nepastebėjote, kaip visas negatyvas kaipiasi jūsų viduje. Jūsų širdis ir siela perpildyta neigiamos energijos.

Meditacijos, vandens procedūros, pasivaikščiojimas vienumoje, masažas, tylos valanda – visa tai padės atsipalaiduoti ir išvalyti savo organizmą. Visa tai padės atstatyti savo vidinius resursus ir sugrąžinti harmoniją.

4 – moteris su kaukėmis

Atrodo, jūs užsižaidėte ir praradote tikrąją save. Jūs turite daug socialinių vaidmenų gyvenime. Svarbiausia – – sugebėti neprarasti tikrosios savęs. Kai mes pamirštame apie savo tikslus ir savo norus, tampame tik marionetėmis svetimame spektaklyje. Gyvenimas panašus į teatrą. Svarbiausia – atsiminti, kad tik mes patys esame jo režisieriai.

5 – moteris amazonė

Jūs daug pasiekėte, eidama vyrišku keliu. Per skausmą, nuoskaudas, valią, sunkų darbą ir kovą. Tai buvo sudėtingas, pilnas sunkumų kelias. Dabar jūs laiminga? Atsiminkite, kad egzistuoja ir moteriškas kelias – per švelnumą, gerumą, kūrybą, meilę ir priėmimą. Jis jums atvers naujas galimybes. Jūsų vidinis vyras jau suvaidino savo vaidmenį. Dabar atėjo metas pažadinti savo vidinę moterį ir leistis jos vedamai.

6 – moteris dailininkė

Kūryba – dar vienas bendravimo su pasauliu būdas. Per vaizdus ir to, kas pamatyta, interpretaciją. Kad būtum dailininku ar rašytoju, nebūtina baigti kursų. Svarbiausia – mokėti šiame pasaulyje pamatyti tai, kas gražu ir neįprasta. Kūrybiški žmonės atviri žmonėms ir kritikai, juk jie supranta, kad šis pasaulis netobulas. Kūryba gali būti ir naujas įprastų darbų (tvarkymosi, maisto gaminimo) būdas, ir visiškai naujų šedevrų sukūrimas.

7 – mergaitė ir šešėlis

Atėjo metas išaugti iš išsigandusios mergaitės į puikią moterį. Liautis bijoti vaikiškų dalykų ir įeiti į suaugusiųjų pasaulį. Vaikas negali valdyti savo gyvenimo ar priimti savarankiškų sprendimų. Suaugti ar ne – mūsų sąmoningas pasirinkimas. Būti suaugusiam – vadinasi, prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, liautis bioti savo šešėlio, žiūrėti tiesai į akis ir negyventi iliuzijose.

8 – moteris su vaiku

Būti mama – atsakingas darbas. Reikia mokytis būti ir drauge, ir virėja, ir mokytoja, ir dar daug kuo. Bet tiek daug vaidmenų pradeda varginti. Kiekviename darbe numatyti laisvadieniai ar atostogos. Pagalvokite, ką galite padaryti, kad susikurtumėte įspūdingą laisvadienį? Galbūt vienai pasivaikščioti parke? Ar susitikti su draugėmis? Skirkite sau daugiau laiko. Prisiminkite visus gražiausius savo gyvenimo momentus. Padėkokite likimui už dovanas, kuriuos jis atnešė į jūsų gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.