Degančio namo išbandymas: jūsų reakcija daug pasako

Kartais gyvenime tenka susidurti su sudėtingomis situacijomis, kurios gali sutrikdyti gyvenimo harmoniją. Tai nebūtinai turi būti tokie sunkūs gyvenimo laikotarpiai, kaip artimo žmogaus mirtis, atleidimas iš darbo ar asmeninė krizė.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2019, 1:08 PM

Persikėlimas į kitą miestą, šalį, netgi vaiko gimimas taip pat gali tapti sudėtingu laikotarpiu, nes šie įvykiai reiškia didelius pokyčius, su kuriais kartais būna sunku susigyventi.

Bet, susidūrę su tokiomis situacijomis, visi žmonės elgiasi skirtingai. Vieni, pavyzdžiui, iš karto pradeda verkti, kiti šaukia, treti tyli, o kiti apskritai pabėga nuo problemų.

Pažiūrėkite į paveikslėlį ir pasakykite, ką pamatėte pirmiausia. Tai atskleidžia, kaip jūs elgiatės ekstremaliose situacijose.

1. Moteris

Sunkiais laikais galite jaustis, tarsi viskas aplink jus griūva. Jūs paprastai lengvai prisiimate aukos vaidmenį, galvodami, kad tik jūs vieni nukentėjote. Jūs turite išmokti jausti daugiau užuojautos ir neleisti, kad sunkios situacijos jus aplenktų. Viskas praeis, net patys sunkiausi laikai.

2. Kaminas

Jeigu pirmiausia pažvelgėte į kaminą, esate iš tų žmonių, kurie, susidūrę su sunkia situacija, nori pabėgti bet kokia kaina. Taip pat jūs galite dažnai neigti problemų egzistavimą. Jūs turite suprasti, kad skausmas taip pat yra gyvenimo dalis. Ir jūs turite būti stiprūs, kad atsilaikytumėte prieš visus sunkumus ir juos įveiktumėte.

3. Dūmai

Jūs linkę labai dramatizuoti. Kai gyvenime būna sunkus laikotarpis, jūs negalite susitelkti į problemą, ją vis labiau ir labiau stiprindami.

4. Viršutinis langas

Jeigu pirmiausia pasižiūrėjote į viršutinį langą, esate iš tų žmonių, kurie neigia problemos egzistavimą tol, kol ji nesprogsta. Jūs turite išmokti įsiklausyti į savo intuiciją, viską aptarti ir liepsną užgesinti, kol ji dar nevirto dideliu sprogimu.

5. Durys

Susidūrę su sunkia situacija jūs neprarandate ramybės. Norite rasti racionaliausią problemos sprendimą. Bet taip pat turite suprasti, kad reikšti emocijas ne taip ir blogai.

6. Apatinis langas

Sustabdyti problemų jūs norite pabėgti, bet jūs patys renkatės. Tikėtina, kad esate kūrybiškas žmogus ir originaliai mąstote. Jeigu išmoksite pasitelkti šią savybę savo naudai, turėsite viską, kad sėkmingai įveiktumėte sunkų savo gyvenimo laikotarpį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.