Blogos dovanos: ko neturėtumėte dovanoti per šias Kalėdas

Artėja Kalėdos ir Naujieji metai – dovanų metas. Viešumoje vis dažniau matome pasiūlymus, ką reikėtų dovanoti savo artimiesiems, tačiau niekas nekalba apie tai, kokios dovanos yra prastas pasirinkimas. O tokių dovanų tikrai pasitaiko gana dažnai.

 Tokių dovanų tikrai pasitaiko gana dažnai.<br> 123rf nuotr.
 Tokių dovanų tikrai pasitaiko gana dažnai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2019, 1:14 PM

Ekstremali patirtis – dovana, kuri galimai liks stalčiuje

Žmogus bijo aukščio, tad galbūt būtų gera idėja jam padovanoti skrydį oro balionu ar šuolį parašiutu, kad šias baimes jis įveiktų? Savaime aišku, kiekvienas atvejis yra unikalus, bet prieš pirkdami tokią dovaną, turite žmogų puikiai pažinoti. Kai kurie žmonės nori likti savo komforto zonoje, todėl ekstremali dovana būtų labai bloga idėja.

Netikėta lėktuvu kelionė gali būti per daug netikėta

Norintys tikrai nustebinti artimąjį kartais padovanoja lėktuvo bilietus. Kartais tai baigiasi tiesiog fantastiškai – kartu su savo mylimu žmogumi arba draugais nuvykstate į egzotišką šalį ir praleidžiate puikų laiką. Tačiau kartais viskas baigiasi kiek liūdniau: jūs vykstate į užsienį be savo draugo, nes, pasirodo, tuo metu išvykti jis paprasčiausiai negali. Todėl tokios staigmenos geriau nedaryti ir prieš perkant kelionę kitam žmogui, rekomenduojame būtinai su juo pasitarti.

Bet kokia retai naudojama technika – prasta idėja

Norite padovanoti „GoPro“ kamerą, aukšto slėgio plovimo įrenginį ar panašų daiktą, kurį jums artimas žmogus naudos geriausiu atveju 2 kartus per mėnesį? Geriau nupirkti ką nors, kas būtų naudojama žymiai dažniau. Nesupraskite neteisingai, tokia technika dar nebūtų blogiausias galimas dovanos variantas, bet už kelis šimtus eurų tikrai galite pasirūpinti dovana, kuri apie jus žmogui primintų kasdien.

Žinoma, kai kurie žmonės turi specifinius hobius, kuriems tokie daiktai gali būti naudingi, bet tokiu atveju jie visą reikalingą įrangą jau greičiausiai turi. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.