9 patarimai, kaip tapti flirto karaliene

Kaip vaikinui duoti suprasti, kad jis jums patinka? Kaip pradėti pokalbį? Kaip sudominti savo simpatiją? Flirtas, flirtas ir dar kartą flirtas. Greitas žvilgsnis, sumišusi šypsena ir lengvi blakstienų mostai nuginkluos bet kurį.

 Greitas žvilgsnis, sumišusi šypsena ir lengvi blakstienų mostai nuginkluos bet kurį.<br> 123rf nuotr.
 Greitas žvilgsnis, sumišusi šypsena ir lengvi blakstienų mostai nuginkluos bet kurį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2019, 12:07 PM

Kad viską padarytumėte teisingai, štai keletas patarimų. Jie tikrai padės jums tapti flirto karaliene.

1. Akcentuokite į lūpas

Tegul jūsų rankinėje visada būna lūpų blizgis ar dažai. Iš tolo pamačiusi savo simpatijos objektą, tiesiog pasidažykite lūpas. Ir jis negalės jų nepastebėti, o po to dar apie tai galvos visą dieną.

2. Susitikusi nusišypsokite ir pasisveikinkite

Taip, žinome, kad kai jūs atsitiktinai prasilenkiate koridoriuje, jūsų keliai jus paveda ir ima išdavikiškai drebėti. Jūs sulendate į telefoną su veido išraiška „labai svarbus susirašinėjimas, aš tokia užimta“. Kitą kartą pasistenkite susiimti ir tiesiog pasižiūrėti į viršų. Nusišypsokite ir pamojuokite ranka. Galų gale, jums jus nebūtina kalbėti?

3. Ignoruokite jį (tik neilgai)

Skamba nelabai logiškai, bet dažnai suveikia. Pamačiusi į draugų kompanijoje, pradžioje su jais pasisveikinkite, vargšą palikdama paskutinį. Jis, ko gero, pasijus nelaimingas, bet neilgam. Greitai jūs jį apkabinsite (ir padarysite laimingą visai dienai).

4. Įsisavinkite komplimentų galią

„Netyčia“ susidurkite su tuo pačiu gražuoliu vakarėlyje. Kai jis klausiamai į jus pažiūrės, pasakykite kažką panašaus: „Oi, atleisk, aš tampu tokia nevėkšla, kai šalia kažkas toks simpatiškas“. Ir nepamirškite nekaltai nusišypsoti. Tai paglostys jo savimeilę, ir jis tikrai panorės su jumis susipažinti artimiau.

5. Paklauskite jo apie drabužius

Jūsų dūsavimo objektas šiandien su baltais marškinėliais? Paklauskite apie juos: „Oho, kokie šaunūs, kaip Freddie Mercury tame filme!“ Jis iš karto pajus, kad jūs nuoširdžiai juo susidomėjote. O kai tik pradės pasakoti linksmą istoriją apie tų marškinėlių pirkimą, tarp jūsų užsimegs įdomus pokalbis.

6. Atskleiskite kortas (kartais)

Parke mėtote skraidančią lėkštę, ir ji „netyčia“ lekia į patrauklių vaikinų kompaniją. Skubėkite berti atsiprašymus. Taip duosite suprasti, kad flirtuojate ir tą padarėte tyčia.

7. Pristatykite jį draugei

Jeigu tik ir galvojate, kaip nepadaryti kvailystės, apie jokį ramų flirtą negali būti ir kalbos. Tokiu atveju tiesiog kartu pasiimkite draugę. Gali pasirodyti keista, bet kartais suartėti su žmogumi padeda kas nors kitas.

8. Flirtuokite dar iki susitikimo

„Apsivilk tuos mėlynus marškinius, jie taip tinka prie tavo akių“. Toks sakinys nepaliks abejingo nė vieno vaikino. Jūs suteiksite jam puikią galimybę į jus įsiklausyti, Jis supras, kad jūs taip pat galvojate apie jį, ir kai nesate šalia.

9. Pradėkite nuo ko nors kvailo

Net jeigu vienintelė jums ateinanti į galvą frazė būtų: „Ar skaudėjo, kai tu nukritai iš dangaus?“ Ji tiks! Komiškos frazės akimirksniu ištirpdys ledą tarp jūsų. O jeigu dar su apsimestiniu rimtumu paklausite: „O tavo tėvai kartais ne konditeriai?“ – jis tikrai bus jūsų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.