3 svajonės, kurios gali sugadinti jums gyvenimą

Šios svajonės atrodo suprantamos, bet iš tiesų trukdo žmogui surasti savo laimę. Priimta manyti, kad svajoti yra gerai. Tačiau psichologai tikina, kad su norais ne viskas taip paprasta, ypač su kai kuriais iš jų.

 Šios svajonės gali sugadinti jums gyvenimą.<br> 123rf nuotr.
 Šios svajonės gali sugadinti jums gyvenimą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2020, 11:48 AM

Šios svajonės gali sugadinti jums gyvenimą.

Svajonė gauti kalną pinigų

Iš pirmo žvilgsnio tai logiška, juk gyvenimas tikrai taps lengvesnis ir malonesnis. Bet iš tiesų svajonė apie abstraktų turtą gali sutrukdyti išsipildyti svajonėms.

Pavyzdžiui, jūs norite keliauti ir galvojate, kaip būtų gerai turėti asmeninį lėktuvą ir pinigų prabangiam viešbučiui. Bet kadangi to nėra, tenka sėdėti namie.

Bet jeigu išmestumėte iš galvos fantazijas apie nežemiškus turtus ir užsiimtumėte pigių bilietų ir nakvynės paieškomis, tai, žiūrėk, ir kelionė iš nepasiekiamos svajonės pavirstų realybe.

Svajonė gyventi be jokių problemų

Tai yra, rasti būdą apsidrausti nuo ginčų su artimaisiais, darbo praradimo, sveikatos bėdų. O dar kad namuose niekas negestų, o turto tik daugėtų.

Bėda ta, kad tai neįmanoma. Sutvarkysi vieną – suges kitas, toks gyvenimas. Ir jeigu bet kokį nemalonumą traktuosite kaip savo vilčių žlugimą, jums neužteks nervų.

Geriau svajokite apie tai, kad neišvengiamos problemos visada turėtų sprendimą.

Svajonė patikti visiems be išimties

Deja, tai taip pat nerealu, kad ir kiek besistengtumėte. Bet svarbiausia, kad taikydamiesi prie kitų jūs nustumiate į antrą planą savo pačių interesus. O tai tikrai neprideda laimės.

Rūpinkitės žmonėmis, būkite mandagūs ir malonūs. Bet laužyti savęs, kad įtiktumėte aplinkiniams, neverta. Patikėkite, jis vis tiek ras prie ko prikibti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.