Kuris veidas labiau įsitempęs? Ką tai sako apie jus

Iš pirmo žvilgsnio jie nedaug kuo skiriasi. Bet pabandykite atsakyti, kuris iš jų patiria didesnį stresą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2020, 2:39 PM

Tai ne mįslė, ir čia nėra teisingų ar klaidingų atsakymų. Bet jūsų pasirinkimas gali daug pasakyti apie jūsų asmenybę ir požiūrį į pasaulį.

Daug nesvarstykite. Svarbiausia – pirmas įspūdis.

1 veidas

Esate labai geras žmogus ir turite gerą širdį. Jūs mėgstate padėti kitiems. Tada pasijuntate laimingi, svarbūs ir reikalingi. Jūs negalite abejingai praeiti pro vargstančius.

Jūs labai jautrūs. Lengvai ir greitai pasiduodate emocijoms. Kartais verkiate dėl smulkmenų arba dėl jų šokinėjate iš džiaugsmo.

Jūs labai atsakingas žmogus. Niekada nesišvaistote tuščiais žodžiais ir visada vykdote savo užduotis bei pažadus. Jumis galima pasitikėti.

Esate ambicingas, atkaklus ir labai darbštus žmogus. Visada gaunate, ko norite.

2 veidas

Pati svarbiausia jūsų vertybė – laisvė. Jums reikia daug erdvės ir laisvės. Kartais kyla problemų su visuotinų taisyklių laikymusi. Esate maištininko tipo. Jums patinka gyventi gyvenimą savaip, dažnai tyčia kitaip nei dauguma.

Jūs visą gyvenimą ką nors veikiate. Jums patinka iššūkiai ir atrasti naujus kelius. Sekti paskui minią – ne jūsų stilius. Jūs plaukiate aukštyn pasroviui arba kur nors į šoną, kur giliau. Jūs – individualistas, nestandartinis, išsiskiriantis žmogus.

Jūs įkvepiate daugelį žmonių. Keliate smalsumą ir susižavėjimą. Bet ne visiems pakanka drąsos sekti paskui jus.

Jūs esate kiek chaotiškas ir neorganizuotas žmogus. Jūs daug kalbate, garsiai ir ne visada į temą. Daug juokiatės. Esate tipiškas pleibojus ir amžinas klajūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.