Kuris iš vaikinų yra vienišas? Sužinokite tiesą apie save

Vertinti kitus pagal išvaizdą – ne itin teisinga, bet kartais pirmas įspūdis būna pats tiksliausias. Ir čia kalbama ne tik apie suknelę ar šukuoseną, bet ir apie mimiką, gestus ir kūno pozas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2020, 12:50 PM

Vadinamoji neverbalinė kalba gali daug apie mus papasakoti. Net tai, ką norėtume laikyti paslaptyje.

Mokėjimas daryti išvadas gaunamų signalų pagrindu gali labai palengvinti gyvenimą. Nepastebima detalė leis jums patikrinti, ar jūs turite šią dovaną.

Paveikslėlyje matote penkis jaunus žmones. Jūsų užduotis – pasakyti, kuris iš vaikinų yra vienišas.

Testo atsakymai

O atsakymas tas, kad teisingas atsakymas neegzistuoja. Kiekvienas iš pavaizduotų vyrų gali būti vienišas, tačiau kiekvienas iš jų teste turi kitą reikšmę. Jūsų pasirinkimas kai ką sako apie jus.

1 vaikinas

Jums labai nepatinka bendrauti su uždarais žmonėmis. Jūs net neįsivaizduojate santykių su kuo nors iš jų. Labiausiai vertinate atvirumą, nuoširdumą ir spontaniškumą. Vengiate paslaptingų žmonių, kuriuos sunku suprasti. Pasąmoningai jie jums kelia baimę.

2 vaikinas

Jums būdingas santūrumas ir disciplina. Nemėgstate demonstruoti didelių emocijų ir visada stengiatės prisitaikyti prie aplinkinių žmonių. Jūs labai blogai jaučiatės pernelyg savimi pasitikinčių ir triukšmingų žmonių kompanijoje. Nuo jų greitai pavargstate.

3 vaikinas

Jūs – labai savarankiška asmenybė, kuriai svarbiausia – laisvės pojūtis. Jūs nesutinkate su manipuliacijomis, prievartiniais metodais ir jėgos naudojimu. Niekas negali jūsų priversti daryti to, ką jūs laikote neteisingu. Jūs bėgate nuo žmonių, kurie nori už jus išspręsti visus klausimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.