Pasirinkite žvakutę ir sužinokite, kas jums labiausiai neduoda ramybės

Kiekvienas žmogus turi mėgstamas spalvas, o kartais jo prioritetai keičiasi. Tai nėra lengvabūdiškumas – pasirinkta spalva atspindi žmogaus nuotaiką ir mintis. Taigi pasirinkę žvakutės spalvą, sužinosite, kokios mintys šiuo metu nepalieka jūsų ramybėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2020, 10:34 AM, atnaujinta Nov 2, 2020, 10:40 AM

Kiekvienas žmogus turi mėgstamas spalvas, o kartais jo prioritetai keičiasi. Tai nėra lengvabūdiškumas – pasirinkta spalva atspindi žmogaus nuotaiką ir mintis. Taigi pasirinkę žvakutės spalvą, sužinosite, kokios mintys šiuo metu nepalieka jūsų ramybėje.

Juoda žvakė

Be reikalo juoda spalva laikoma nelaimės simboliu. Daugelį žmonių jį slegia, bet tai nebūtinai reiškia kažką blogo. Visgi jūsų pasirinkimas byloja, kad šiuo metu jaučiatės netvirtai ir jums reikia aplinkinių pagalbos ir palaikymo. Jo dėka pasijustumėte turintys daugiau jėgų šiais nelengvais laikais.

Violetinė žvakė

Šis atspalvis byloja, kad jums trūksta pasitikėjimo savimi. Jus šiomis dienomis daug kas baugina, bet jūs stengiatės nerimą įveikti. Taip pat jūsų pasirinkimas byloja apie nuovargį ir saugumo poreikį. Jums vertėtų įsiklausyti į save ir mažiau dėmesio kreipti į aplinkinių nuomones.

Balta žvakė

Ši spalva byloja apie dvasinį tyrumą. Balta žvakė padės jums susigaudyti savo mintyse ir teisingai susidėlioti prioritetus. Jūs ir pats stengiatės save geriau suprasti. Užsidekite žvakelę, kai norėsite rasti atsakymą į ramybės neduodantį klausimą – ji turėtų padėti.

Mėlyna žvakė

Ši spalva bylioja apie valios jėgą. O jei manote, kad valios jums trūksta, vertėtų susirasti mėlyną žvakutę ir ją kartais užsidegti. Tai ir sukurtų raminančią atmosferą, ir pagerintų nuotaiką. Juk jūs neretai jaučiatės aplinkinių išvargintas ir jums trūksta poilsio.

Žalia žvakė

Ši spalva simbolizuoja ramybę ir tuo pačiu suteikia gyvybinės energijos. Galbūt ją pasirinkote todėl, kad jums šiuo metu dvasinės ramybės trūksta, o gal tiesiog norėtumėte gražiai praleisti laiką gamtoje.

Geltona žvakė

Jūs nuolat viskuo domitės ir siekiate įgyti naujų žinių. Geltona spalva tai skatina, tad verta pasistengti, kad, kai mokotės, jos būtų jūsų aplinkoje. Geltoni akcentai stimuliuos už žinių įsisavinimą atsakingas smegenų dalis.

Raudona žvakė

Raudona spalva reiškia, kad esate ryškaus charakterio asmenybė. Dažnai užsipliekiate, bet nesunkiai ir nurimstate. Nors raudona spalva – ugnies simbolis, reikia atminti, kad ugnis ne tik degina, bet ir šildo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.