Kaip mėgstate laikyti puodelį? Šis įprotis išduoda įdomių dalykų

Ko gero, pastebėjote, kad žmonės puodelį laiko skirtingai. Šis testas atskleidžia įdomius jūsų asmenybės aspektus, susijusius su tuo, kaip rankoje laikote puodelį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2020, 11:39 AM, atnaujinta Nov 9, 2020, 11:40 AM

Iš pateiktų piešinių pasirinkite tą, kuris labiausiai primena, kaip jūs dažniausiai laikote puodelį. Svarbu rasti jums patogiausią būdą.

Kad testas būtų tikslesnis, galite paimti savo mylimiausią puodelį ir atrasti pačią patogiausią rankos padėtį.

1. Mažylis atkištas į šalį

Jūs visada pasitikite savimi ir savo jėgomis (kartais tai gali jums trukdyti). Jūs būnate pernelyg užsispyrę ir galite rasti kompromisą tik kraštutiniu atveju.

Jūs puikiai jausitės vadovaujančiose pareigose, nes galite greitai priimti sprendimus neeilinėse situacijose ir žinote, kaip žmonių gebėjimus nukreipti teisinga vaga.

Jūsų draugai ir giminaičiai jus myli ir vertina, taip pat apie jus galima pasakyti, kad esate kompanijos siela.

2. Laikote puodelį dviem rankomis

Jūsų empatijos jausmas stipriai išvystytas – jūs mokate išklausyti žmones. Turite didelę širdį ir mėgstate padėti aplinkiniams žmonėms.

Bet tai gali būti ir rimtu trūkumu, nes jūs dažnai pamirštate save, ir kiti žmonės gali tuo pasinaudoti saviems tikslams.

Jums labai svarbus emocinis komfortas, konfliktų nebuvimas ir šiluma asmeniniuose santykiuose.

3. Laikote rankenėlę, suspaudę ranką į kumštį

Esate pragmatikas. Jus sunku išmušti iš pusiausvyros, jūs visada apskaičiuojate kelis žingsnius į priekį.

Neteisingumas jus slegia, jūs visada ginate silpnesnius. Bet problema ta, kad jūs slepiate savo emocijas giliai viduje, ir tai gali turėti rimtų psichologinių pasekmių.

4. Laikote už dugno ar šalia jo

Jūs labai atsargus žmogus, visur matote povandeninius akmenis. Visada mėgstate gerai apgalvoti savo žodžius ir veiksmus, kad nepadarytumėte klaidos ir ateityje netektų gailėtis.

Jūs visada stengiatės vadovautis logika ir sveiku protu, ir tik paskutiniu atveju klausotės savo širdies.

5. Laikote už rankenėlės ir prilaikote kita ranka

Jūs labai pasiduodate įspūdžiui ir esate pažeidžiami. Jums labai svarbi artimųjų nuomonė, bet, kad galėtų būti šalia jūsų, jie turi pelnyti jūsų pasitikėjimą.

Turite labai stiprų meilės ir rūpesčio poreikį, todėl asmeniniai santykiai ir šeima jums visada pirmoje vietoje. Jums labai svarbus klimatas šeimoje, gerumo ir jaukumo atmosfera.

6. Puodelio kraštus liečiate pirštais (arba iš kitos rankenėlės pusės)

Jūs nepratę jaudintis dėl smulkmenų. Ramybė – jūsų koziris. Dėl jos jūs matote naujas galimybes ir nepraleidžiate pačių įdomiausių gyvenimo momentų.

Jūs mėgstate eksperimentus ir turite daug energijos. Bet dažnai jūs pamirštate galvoti apie ateitį. Sudėtingose situacijose galite pražiūrėti, kas svarbiausia, ir padaryti neteisingas išvadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.