Kuri iš šių moterų ištekėjusi? Štai kokia moteris esate jūs

Gana dažnai pirmas įspūdis apie žmogų būna klaidingas. Bet mintys, kurios ateina jums į galvą pirmosiomis susitikimo minutėmis, gana iškalbingos. Tik jos kalba ne apie naują pažįstamą, o apie jus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2020, 2:39 PM

Kokia jūs moteris?

Pabandykite nustatyti, kuri iš pavaizduotų moterų yra ištekėjusi. Jūsų pasirinkimas tiesiogiai susijęs su konkrečiais jūsų asmenybės bruožais.

1 moteris

Jūs manote, kad kiekviena moteris – visiškai sau pakankama ir nuo vyro nepriklausoma asmenybė. Šią savo nuomonę jūs bandote realizuoti ir tikrame gyvenime.

Jūs jokiu būdu ne konservatyvi. Tiesiog jums labiau tinka šiuolaikinė santykių schema.

Žinoma, esate griežta lygių teisių šalininkė. Jūs absoliučiai įsitikinusi, kad tarpusavio santykiuose nė vienas negali būti svarbesnis, o visos pareigos turi būti padalintos po lygiai.

2 moteris

Jūs pernelyg dažnai priimate skubotus sprendimus, neturėdama pilnos informacijos apie situaciją. Susidaro įspūdis, kad jūs laikotės nusistovėjusių stereotipų ir nesusimąstote, ar jie tinkami konkrečiomis aplinkybėmis.

Tauip pat gana dažnai jūs gailitės to, ką padarėte. Kartais jums net gali nepatikti jūsų sprendimo rezultatai – tokiu atveju pabandykite padirbėti su kai kuriomis savo asmeninėmis savybėmis, kurios atveda jus į nusivylimą.

3 moteris

Šeimos interesai visada jums yra pirmoje vietoje. Jūs vertinate šeimos tradicijas, kurias kūrė ištisos kartos.

Jūs stengiatės maksimaliai komfortiškai ir palankiai organizuoti savo artimųjų gyvenimą.

Jūsų sukurtas namų jaukumas verčia šeimos narius ilgėtis namų, kad ir kokioje vietoje jie atsidurtų.

Žodžiu, jūs esate ideali žmona ir puiki šeimininkė.

4 moteris

Jūs gana dažnai lengvabūdiškai žiūrite į meilės santykius. Jūs netikite, kad žmogaus gyvenime gali būti tik viena meilė, su kuria išsiskyręs jis likusį savo gyvenimą praleistų vienatvėje.

Būna momentų, kai jūs mėgaujatės tam tikra distancija santykiuose ir bet artumo su partneriu. Tačiau jeigu sutiktumėte kokį nors „princą ant balto žirgo“, jums labai norėtųsi pakeisti savo dabartinį įsivaizdavimą apie santykius į karštą meilę ir galutinai prarasti galvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.