Iš kurio puodelio išgertumėte arbatos? Visa tiesa apie jūsų gyvenimą

Atrodytų, kas geriau gali tave pažinti, nei tu pats. Bet visgi kiekvienas turime slaptų kampelių, apie kuriuos ir patys nežinome. Būtent dėl to buvo sukurti paprasti, bet efektyvūs testai. Jie padeda pažvelgti į save ir savo charakterį kiek kitomis akimis bei suteikia galimybę geriau pažinti save.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2021, 11:44 AM

Siūlome trumpą testą, kuris padeda nustatyti esminius charakterio bruožus ir pažvelgti giliau.

Jums reikia pasirinkti vieną iš puodelių. Apžiūrėkite juos, įsivaizduokite, kad norite išsivirti arbatos. Kurį puodelį išsirinktumėte? Daug negalvokite, pasikliaukite intuicija.

Jei apsisprendėte, tuomet sužinokite apie savo blogąsias ir gerąsias charakterio savybes, kurios paslėptos nuo jūsų.

1. Puodelis su katinu

Esate bendraujantis ir pozityvus žmogus. Vertinate jaukumą, šiltus žmones ir nuoširdžius poelgius. Jūs mėgstate pokalbius iš širdies su įdomiais žmonėmis. Visi jus laiko geriečiu. taip ir yra, jūs matote žmonėse tiktai gera, o ir jums dėl to džiugu. Bet kartais tas tikėjimas žmonėmis atsisuka prieš jus.

2. Raštuotas puodelis

Gyvenime jums visada svarbiau kokybė, o ne kiekybė. Esate subtilus žmogus, kuris nepakenčia, kai kas nors vyksta ne pagal planą. Aplink gali kiek nori kalbėti, kokia nuobodi rutina, bet jūs joje jaučiatės komfortiškai. Jūs susikūrėte tikrą komforto zoną, kurios nesinori palikti. Atrodote pasitikintys savimi, bet už to gali slėptis žema savivertė.

Jūs esate tas, pas kurį viskas sustyguota, viskas pagal planą. Protas ir išmintis padeda kontroliuoti viską aplink. Viskas kaip ir gerai, bet kartais jūs pasitikite tais, kurie to visai nenusipelno. Būkite atsargesni su savo aplinka.

3. Puodelis su kiškučiu

Galbūt nenorite to pripažinti, bet jums svarbu būti naudingiems kitiems. Jums gyvybiškai svarbu, kad jus vertintų. Aplinkinių vertinimas kartais nulemia jūsų veiksmus.

Jums sekasi darbe, jūs galite vienu metu spręsti kelias užduotis. Idealus darbuotojas, kuris susidoroja su bet kokiais sunkumais. O asmeniniame gyvenime kitaip: jums sunku rasti pusiausvyrą, ir dėl to jūs dažnai nervinatės. Tam, kad viskas pavyktų, jums reikia atrasti balansą.

4. Puodelis su širdelėmis

Jūs amžinai kažkur skubate. Turite daug reikalų, užsiėmimų, susitikimų, o jūsų gyvenimas – kaip voverės rate. Jeigu galėtumėte, auksinės žuvelėms paprašytumėte, kad para turėtų daugiau valandų. Bet už to slepiasi jūsų nenoras likti vieniems su savo mintimis. Būtent todėl jūs siekiate save kuo nors užimti.

Esate šaunuolis, jums viskas gerai pavyksta, bet reikia susimąstyti, ko jūs iš tiesų norite iš gyvenimo. Pristabdykite ir pasimėgaukite aplinkiniu pasauliu.

5. Puodelis su gėle

Esate labai geras žmogus, bet jums gyvenime trūksta emocijų. Ateitis atrodo neapibrėžta, o tikslai neaiškūs. Jums svarbūs jūsų artimieji, o dar jūs vertinate gyvenimą, vertinate gerą poilsį, bet nerandate laimės darbe. Jums reikia pasijusti reikalingiems ir vertingiems, bet dėl to pabandykite suprasti, kas jums teikia laimę.

6. Puodelis su žirniukais

Esate darbštus ir permainingas žmogus. Jums būna sunku parodyti jausmus, bet jūs esate tikri, kad galite pakeisti šį pasaulį. Aplinkiniai vertina jūsų paprastumą ir nuoširdumą. Su jumis lengva, gerair jauku.

Kartais jūs būnate silpni ir be priežasties pasiduodate liūdesiui. Neverta to daryti, o juolab nereikia liūdesyje ieškoti kokios nors gilios prasmės. Pasistenkite to atsisakyti ir pažvelgti į pasaulį kitaip.

7. Puodelis su rombais

Jūs mėgstate viską planuoti į priekį, kad išvengtumėte staigmenų. Dažnai jus apima nerimas, jūs nervinatės ir su priežastimi, ir be jos. O planavimas išgelbsti ir užglaisto visas šias emocijas. Nebijokite palikti gyvenimo nekontroliuojamo ir juo pilnai mėgautis.

8. Puodelis su aštuonkoju

Jūs giliai mąstantis, atsidavęs darbui žmogus, kurį sunku išmušti iš vėžių. Jūs protingi ir mokate gerai daryti savo darbą, su intelektu taip pat viskas tvarkoje, Jūsų galvoje visuomet kirba novatoriškos idėjos ir planai, bet jums būna sunku juos išsakyti. Iš tiesų esate uždaras žmogus, introvertas su turtingu vidiniu pasauliu.

9. Puodelis su snaige

Jūs žydite, kai kas nors jus myli ir dievina. Jūsų ideali diena sudaryta iš pokalbių, gerų knygų, naujų žinių ir mylimos muzikos. Dalintis savo pomėgiais – neatsiejama jūsų gyvenimo dalis. Kartais esate nieko prieš pasigirti savo pasiekimais, ir tai dažnai gadina jūsų įvaizdį.

Savivertės ir meilės sau jums gali pavydėti bet kas, tik išmokite tai daryti ne kitų sąskaita. Apsidairykite ir supraskite, kad gyvenime yra dar daug ko įdomaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.