Kuri dėmė labiausiai traukia dėmesį? Tai žvilgsnis į jūsų asmenybę

Šis testas sukurtas pagal garsųjį Roršacho testą, kuris jau šimtą metų kelia nuostabą. Iš tiesų, rašalo dėmių interpretacija yra unikali metodika, leidžianti labai patikimai nustatyti žmogaus apsmenybės bruožus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2021, 11:18 AM

Testas leidžia numatyti žmogaus elgesio variantus įvairiose situacijose, nustatyti jo stipriąsias ir silpnąsias puses, o taip pat jo būdus suvaldyti stresą.

Peržiūrėkite pateiktas dėmes ir atsakykite, kuri iš jų labiausiai patraukė jūsų dėmesį.

Rezultatai

1.

Jūs – paprastas ir betarpiškas žmogus, visada pasirengęs padėti ir palaikyti. Jūs realistiškai suvokiate tikrovę, mokate apskaičiuoti savo jėgas ir randate efektyvius problemų sprendimo būdus. Bet dabar pagalbos reikia būtent jums. Jūsų gyvenime yra rimta problema, apie kurią jūs nuolat galvojate. Jūs turite visus resursus, reikalingus jai išspręsti, bet kol kas nepakanka pasitikėjimo savo jėgomis. Nesidrovėkite paprašyti patarimo ar palaikymo, pasverkite visus variantus ir galimas rizikas. Jūs sugebėsite susitvarkyti su savo emocijomis ir blaiviai įvertinti situaciją.

2.

Jūs – ramus ir kuklus žmogus, romantiškas ir svajingas, mokate jausti kitų žmonių būseną. Jūs daug nereikalaujate iš gyvenimo, džiaugiatės tuo, ką turite. Turite artimų žmonių ratą, kuriais pasitikite. Jūs turite viską, ko reikia žmogaus stabilumui ir ramybei. Galima sakyti, kad šiuo metu jūs esate visiškoje harmonijoje su savimi ir aplinkiniu pasauliu. Žinoma, jūs turite svajonių ir nerealizuotų norų, bet jeigu jais dar neužsiėmėte, vadinasi, dar neatėjo laikas.

3.

Esate mąstantis žmogus, kuriam svarbu rasti poelgių priežastis ir paslėptą reiškinių prasmę. Esate dėmesingi ir rūpestingi, nepraeisite pro svetimas problemas, rasite bendrą kalbą su bet kuriuo žmogumi. Jūs atviri pasauliui, drąsiai žvelgiate į ateitį ir nebijote prisiimti atsakomybės. Jus traukia aukšti tikslai ir grandioziniai planai. Jūs nuoširdžiai manote, kad gyvenimą reikia nugyventi taip, kad paliktumėte pėdsaką. Bet jūsų mokate ginti savo ir kolektyvinius interesus, todėl jėgų jums lieka viskam.

4.

Jūs – žmogus su gerai išvystyta intuicija, kuriam gyvenimas yra mįslių ir atradimų virtinė. Jūs mėgstate viską, kas neįprasta, todėl su jumis visada įdomu. Jūs gebate pažvelgti naujai ir kūrybiškai, bet jums greitai viskas nusibosta, todėl daug darbų nepadaryti iki galo. Kartais jūs prarandate ūpą, ypač, jei jaučiate stiprių emocijų trūkumą. Bet jūsų kūrybos siekis – jūsų svarbiausias resursas, jis visada jums padeda rasti jėgų ir judėti į priekį.

5.

Esate labai kruopštus ir konkretus žmogus, mėgstate paprastumą ir aiškumą. Jūs gerai apgalvojate tikslus ir detaliai apmąstote planus. Jums geriau „žvirblis rankoje“, orientuojatės į pasiekiamus rezultatus ir pirmenybę teikiate materialiems, o ne dvasiniams dalykams. Jūsų pasaulis patogus, jaukus ir paprastas, bet jame jūs jaučiatės kaip tvirtovėje. Jums būna abejonių akimirkų, bet jūs neleidžiate sau atsipalaiduoti ir renkatės patį tiesiausią kelią į savo tikslą.

6.

Jūs – protingas, geras ir kruopštus žmogus. Visur randate priežastinius ryšius, logiką žmonių poelgiuose, visada vykdote savo pažadus. Jūs turite savo moralinį kodeksą, neišsižadate savo principų ir visada veikiate savo interesų naudai. Bet jūsų negalima pavadinti egoistu, nes esate jautrus ir suprantate kitų žmonių būsenas ir tikslus, o svarbiausia – mokate pasiekti tai, norite, nepakenkdami aplinkiniams. Kartais būnate pernelyg emocingi ir paveikūs įspūdžiams, bet mokate atstatyti vidinį balansą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.