Pasirinkite skėtį: jis atskleis jūsų paslaptis

Kad atliktumėte šį testą, turite pasirinkti skėtį. Ne tą, kuris panašus į jūsų turimą, ypač, jeigu jį pirkote ne patys, o gavote dovanų, o tokį skėtį, kokį norėtumėte turėti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-28 12:14

Žemiau skaitykite savo pasirinkimo atsakymus.

1

Tokį skėtį renkasi praktiški, analitiškai mąstantys žmonės. Jūs priimate pasaulį tokį, koks jis yra, ir gana realistiškai vertinate bet kurį įvykį, vykstantį jūsų gyvenime.

Jūs mokate susitarti ir spręsti problemas dar iki tol, kol jos pasiekia kritinį lygį. Į aplinkinių nuomonę įsiklausote, bet sprendimus priimate patys. Būnate pernelyg tiesmuki, ir tai ne visiems patinka.

Jūs gana užsispyrę, ir tai artimiesiems gali kelti susierzinimą. Gyvenime galite daug pasiekti.

2

Tokį skėtį renkasi tie, kuriuos traukia visa, kas paslaptinga ir nepaaiškinama. Pažymėtina tai, kad paslaptingų dalykų išties dažnai pasitaiko jūsų gyvenime ir jį veikia (ženklai, simboliai, prietarai).

Jūs mėgstate mąstyti, ieškoti įvykių prasmės, daug skaitote. Tačiau mokate uždirbti pinigus ir juos leisti, ir tai darote labai gražiai.

Turite įgimtą stiliaus pojūtį ir gerą skonį, mokate įvertinti daiktus, esate išrankūs maistui.

Esate įvairiapusis, sudėtingas, įdomus žmogus, kuris gali daug pasiekti, jeigu klausysis savo intuicijos.

3

Tokį skėtį renkasi geri, atviri žmonės. Širdies gilumoje jie romantiški, jautrūs, pažeidžiami, viską imantys giliai į širdį, bet to nedemonstruojantys.

Pasivaikščiojimai po naktinį miestą ar saulėtekio pasitikimas neįprastoje vietoje, ašaros per dramatiškus filmo epizodus, eilėraščių skaitymas, susimąstęs žvilgsnis pro langą, teatro lankymas ir svajonės...

Jūs žmonėse įžvelgiate kiek daugiau, nei kiti, todėl lengvai galite atpažinti, ką iš tiesų dabar jaučia kitas žmogus. Jūs lengvai galite įžiūrėti talentus ir kitų žmonių gabumus. Ir dažnai žmonės jums atveria savo paslaptis.

Svarbiausia nepamiršti ir savo interesų ir neleisti aplinkiniams peržengti jūsų asmeninių ribų.

4

Tokį skėtį renkasi žmonės, kurie mėgsta būti dėmesio centre, jiems tai svarbu. Vienatvė, tyla ir ramus gyvenimas – ne jiems. Sunkiai ištveria vienatvę, net gali susirgti.

Jų didžiausia klaida ta, kad dauguma jų mano, jog kitiems taip pat reikia dėmesio, todėl aplinkiniams, ypač artimiausiems, stengiasi duoti jo maksimaliai, kaip norėtų gauti ir patys. Tokių žmonių būna pernelyg daug, bet aplinkiniai prie to jau pripratę ir kiekvienas turi savo būdus, kaip dozuoti bendravimą.

Tačiau tokie žmonės – teigiamų emocijų, geros nuotaikos ir aktyvaus gyvenimo būdo šaltinis, net ir tiesiog juos pamačius galima pasikrauti geros energijos visai dienai.

5

Tokį skėtį renkasi dalykiški, racionalūs žmonės, mėgstantys klasikinius drabužius, tvarką, aiškumą. Jie protingi ir savarankiški.

Jiems viskas turi būti pagal planą, sudėliota į lentynėles: spintoje, rankinėje ir galvoje. Kartais kyla jausmas, kad šie žmonės šalti ir labai rimti, bet tai netiesa.

Tiesiog viskam savo laikas. Jiems niekas neprilygsta ne tik darbe, bet ir linksmybėse: ilsėtis jie moka taip, kaip daugelis nė nesapnavo.

Šie žmonės turi didelį potencialą: daug moka, daug nori ir daug gauna.

6

Tokį skėtį renkasi tie, kurie kunkuliuoja energija ir yra pilni optimizmo. Tokie žmonės – saulės spindulėliai žemėje. Visada sušildys ir pasidalins su aplinkiniais savo energija.

Jiems visada pavyksta įžvelgti gerų dalykų ten, kur, iš pirmo žvilgsnio, jų nėra ir negali būti, ir net pačią niūriausią dieną pripildyti džiaugsmo.

Tai aktyvūs ir emocingi žmonės. Visada taps kompanijos siela ir vakarėlio žvaigžde.

Jie imlūs įspūdžiams, kūrybiški, turi ne vieną talentą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?