Kaip išspaudžiate dantų pastą? Tai pasako daugiau, nei galvojate

Mūsų įpročiai gali apie mus papasakoti daug daugiau, nei bet kokia apklausa.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2021, 11:46 AM

Nereikšmingi veiksmai, kuriuos atliekame kiekvieną dieną, yra mūsų kasdienio gyvenimo dalis ir gali daug papasakoti apie mūsų asmenybę ir šio meto būseną.

Šis paprastas testas gali atskleisti daug jūsų charakterio bruožų pagal tai, kai išspaudžiate dantų pastą.

1. Perfekcionistas

Jeigu esate pratę vynioti pastos tūtelę iš galo į priekį, esate gana taupus ir tvarkingas žmogus, ir nors visada rūpinatės savo daiktais, esate neabejingi ir jus supantiems žmonėms.

Jūs perfekcionistas ir nemėgstate atsainaus požiūrio ir bereikalingų išlaidų, todėl iki galo išnaudojate resursus. Jūs pripratę atkakliai dirbti ir daryti savo darbą profesionaliai, vadinasi, žmonės visada gali jumis pasikliauti. Jūsų namuose – pavyzdinė tvarka, o jūsų gyvenimas visada organizuotas.

2. Realistas

Jeigu įspaudžiate dantų pastos tūtelės vidurį, galima sakyti, kad jūs – realistas ir aktyvi asmenybė, kuri kartais linkusi pernelyg skubėti.

Jūsų negalima pavadinti labai kruopščiu ir pasitempusiu žmogumi, bet, susidūrę su sunkumais akis į akį, jūs gebate susiimti ir išsipainioti iš situacijos.

Jūs gana komunikabilūs, lengvai susirandate draugų ir mėgstate, kad jus pastebėtų. Jūs emociškai stabilus žmogus ir mokate išsaugoti pusiausvyrą gyvenime.

3. Užsispyręs

Jeigu įspaudžiate dantų pastą viršutinėje dalyje arčiau dangtelio, jūs gana užsispyręs ir visada ginate principus, kuriais šventai tikite. Jūs pasirengę viskam, kad pasiektumėte tikslą.

Kartais būnate linkę į pesimizmą ir atsargiai susipažįstate su naujais žmonėmis. Tiesiog esate pratę pasikliauti tik savimi.

Jūs – sau pakankamas žmogus ir mylite save, o tai labai gerai. Bet būkite atsargūs, kad tai neperaugtų į nesveiką egoizmą.

4. Kūrybiškas

Jeigu stengiatės palikti dantų pastos tūtelę praktiškai nepaliestą, jūs mėgstate vienatvę. Esate svajotojas ir kūrybiškas žmogus. Kartais gali atrodyti, kad jūs gyvenate savo pasaulyje.

Jeigu stengiatės išspausti po nedaug pastos, jus galima apibūdinti kaip jautrų, subtilų, geraširdį, mąslų ir kantrų žmogų. Tuo tarpu tie, kurie išspaudžia didelius kiekius pastos, paprastai yra tiesmuki ir dosnūs.

Jus visada aplanko daug idėjų ir minčių, kuriomis esate pasirengę pasidalinti su kitais.

5. Atviras

Jeigu neturite įpročio spausti dantų pastą konkrečioje vietoje, jūs – žmogus, turintis turtingą vaizduotę ir labai išradingas. Kartais jūsų gyvenimas būna pilnas neapibrėžtumo.

Jums patinka eiti į priekį be jokių ateities planų. Jūs optimistas ir neturite išankstinių nuostatų, visada tikitės geriausio.

Neturite įpročio kabinėtis ir kaltinti kitus žmones. Dažnai jums kyla didelis noras ką nors pasiekti, bet kartais pritrūksta atkaklumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.