Ką pirmiausia pamatėte rūsyje? Štai ką slepia jūsų pasąmonė

Iš ko susideda jūsų charakteris, ką slepia jūsų pasąmonė? Asmenybę veikia daug veiksnių: mūsų vaikystės patirtis, šeima ir draugai, genai ir mūsų gyvenimo įvykiai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2021, 8:54 AM

Tai, ką išgyvenime vaikystėje, dažnai pasilieka su mumis visą gyvenimą. Mes bandome savyje užspausti nemalonias emocijas, bet tai padaryti nėra lengva.

Tačiau mūsų psichika išmoko su tuo susidoroti, nukreipdama mūsų baimes ir išgyvenimus į pasąmonę.

Šis pasąmonės testas padės sužinoti apie save šį tą svarbaus. Taip pat jis pasakys, kokioje emocinėje būklėje esate šiuo metu.

Viskas, ką jums reikia padaryti – tai pažvelgti į šį seną rūsį ir pasirinkti vieną daiktą, kuris pirmas patraukė jūsų dėmesį.

Atsakymai

Dviratis

Jūs norite permainų tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Jūsų pasirinkimas simbolizuoja ambicijas ir nepriklausomybės siekį. Bet taip pat gali reikšti vienišą kelionę per gyvenimą.

Pintinė su obuoliais

Obuoliai yra žinių ir išminties simbolis. Jūs esate teisingame kelyje siekdami asmeninės laimės. Pintinė su obuoliais taip pat įspėja, kad jums reikia saugotis daugybės pagundų, pasitaikančių jūsų kelyje.

Šalmas

Jeigu pasirinkote šalmą, esate impulsyvus žmogus, kuris greit priima sprendimus, bet ne iki galo juos apgalvoja. Jūs linkę rizikuoti, ir gyvenime jums pasitaiko daug galimybių, nors kartais jūs būnate pernelyg nemąstantys.

Knygos

Knygos simbolizuoja jūsų žinių ir tobulėjimo troškimą. Faktas, kad jos paslėptos rūsyje, reiškia, kad jūs dar neradote savo gyvenimo prasmės, bet niekada nesiliausite jos ieškoti.

Plaktukas

Plaktukas simbolizuoja drąsą ir gebėjimą veikti bei dirbti. Jeigu jūsų žvilgsnis užkliuvo u- plaktuko, tai reiškia, kad jūs padarysite viską, kad pasiektumėte savo tikslą. Jeigu būtina, esate pasirengę net panaudoti jėgą.

Kaukės

Nuo senų laikų kaukės buvo paslaptingumo simbolis. Dėl kažkokios priežasties jūs dažnai kitiems rodotės kitokie, nei esate. Kaukės taip pat reiškia, kad jūs norite kažką nuslėpti arba kad jūsų viduje kovoja prieštaringos emocijos, kurių jūs iki galo nesuprantate.

Dažų skardinė

Jūs norite nuspalvinti ar pagerinti savo gyvenimą, bet kol kas jums nesiseka tai padaryti. Dažai taip pat simbolizuoja norą paslėpti savo trūkumus ir rimtų pokyčių troškimą.

Ratas

Jeigu pirmiausia pastebėjote ratą, jūs jaučiate, kad jūsų gyvenimas tapo nuobodus ir monotoniškas. Diena po dienos jūs svajojate apie tai, kad viskas pasikeis, bet nesiimate jokių veiksmų, kad tai įvyktų. Jums nepakanka motyvacijos, ir jūs laukiate patogaus momento, kad pradėtumėte veikti.

Dešrelės

Dešrelės atspindi jūsų fizinius poreikius ir sėkmės troškulį. Taip pat jos sako, kad žmonėms turite didelių lūkesčių, taip pat rodo jūsų ambicijas.

Grotos

Grotos sako, kad esate uždaras ir vienišas žmogus. Galbūt jūs kenčiate nuo depresijos. Kaip simbolis grotos reiškia, kad jūs svajojate apie kažką, kas negali išsipildyti, arba stipriai kažko trokštate.

Kopėčios

Jūs nebijote sunkumų. Esate bebaimiai siekdami savo tikslų, ir jūsų nesustabdo menkos nesėkmės. Jus galima pavadinti veiksmo žmogumi, kuris nori augti ir pakilti aukščiau galimybių.

Dėžės

Jūs kažką slepiate nuo kitų. Bendraudami su žmonėmis esate paslaptingi ir atsargūs. Dėžių pasirinkimas reiškia, kad jums kelia nerimą kažkokie labai svarbūs klausimai.

Šluota

Jeigu pirmiausia pastebėjote šluotą, didelė tikimybė, kad jus supa nenuoširdūs žmonės, ir jūs jaučiate poreikį smarkiai pakeisti savo gyvenimą. Jūs norite susitvarkyti savo gyvenimą ir atsikratyti visko, kas skausminga, liūdna ir negatyvu.

Kėdė

Kėdė simbolizuoja fizinį ir psichologinį nuovargį ir poilsio poreikį. Tai ženklas, kad jums trūksta energijos. Galbūt jūs neseniai patyrėte stresinę situacija, kuri jus išsekino.

Sudaužytas veidrodis

Veidrodis atspindi jūsų asmenines problemas ir jūsų vidinę kovą. Sudaužytas veidrodis gali nurodyti ir psichikos sutrikimus, ir sunkumus dirbant su žmonėmis.

Replės

Replės ant grindų reiškia, kad esate patiklūs ir nepatenkinti savo gyvenimu. Galbūtskirtingais gyvenimo laikotarpiais kai kurie žmonės jus apgaudinėjo ar piktnaudžiavo jūsų gerumu.

Sūpynės

Sūpynės simbolizuoja vidinį konfliktą ir nuotaikos svyravimus. Kartais jūs galite jaustis liūdni ir pasimetę, o kitą dieną būti laimingi ir džiaugtis gyvenimu. Kartais tai taip pat reiškia, kad jūs nemokate kontroliuoti savo pykčio ir galite pratrūkti be priežasties. Kai kuriais atvejais sūpynės simbolizuoja kažkokią maniją, kuri kilo dėl vidinių problemų.

Paveikslas

Jūs ieškote savo tikrojo „aš“, savo tikrojo įvaizdžio. Paveikslas sako, kad jums sunku parodyti savo emocijas, simbolizuoja jūsų neužtikrintumą, baimes ir drovumą.

Lėlė

Lėlė simbolizuoja jūsų norą sugrįžti į vaikystę – nekaltumo laikotarpį. Kai kuriais atvejais tai sako, kad jūs šiek tiek egoistiški. Taip pat tai gali rodyti, kad jūsų aplinkoje mažai nuoširdžių žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.