Parinkite gyvūną ir sužinokite, kokios jūsų savybės labiausiai erzina aplinkinius

Gal ir nepastebite, kad kartais nesąmoningai aplinkinius užgaunate. Kokios jūsų savybės labiausiai erzina jūsų šeimos narius ar kolegas?

 Unsplash.com nuotr., Lrytas.lt koliažas.
 Unsplash.com nuotr., Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2021, 11:38 AM

Tai sužinosite, tiesiog pažiūrėję į paveikslėlį ir pasirinkę jums labiausiai patinkantį gyvūną.

Žuvėdra

Aplinkiniai ant jūsų pyksta, nes nuolat esate užsiėmę. Artimieji, norintys pabūti šalia ir kažką kartu nuveikti, vis girdi, jog jūs neturite tam laiko. Vos baigiate vieną darbą, jau laikas imtis kito, ir tie darbai niekada nesibaigia.

Jus vertina už jūsų nuveiktus darbus ir pasiekimus, bet vertintų dar labiau, jei dažniau skirtumėte savo laiko ir dėmesio tiems, kurie to nori.

Žirafa

Ant jūsų žmonės neretai supyksta už jūsų smalsumą. Jūs geranoriškas žmogus, su jumis malonu bendrauti, tik štai jūsų noras kištis į kitų asmeninį gyvenimą jiems gali būti nepriimtinas.

Kartais jūsų artimieji, pasakodami apie savo išgyvenimus, sulaukia tiek jūsų klausimų, kad pasijunta tarsi dalyvaujantys tardyme.

Delfinai

Jūsų gali nemėgti už tai, kad atrodote labai jau nerimtas. Šiaip jau jus laiko patikimu žmogumi, kuriam rūpi ne tik savos, bet ir svetimos bėdos. Artimieji žino, kad, kai ištiks bėda, sulauks jūsų palaikymo ir paramos.

Tačiau kartais jūsų elgesys ir požiūris į gyvenimą jiems atrodo pernelyg lengvabūdiškas. Žmonėms norėtųsi, kad nors kartais surimtėtumėte, nebelaidytumėte juokelių ir ramiai aptartumėte iškilusį klausimą.

Liūtas

Aplinkinius gali žeisti jūsų karštakošiškumas ir kategoriškumas. Žmonės jus vertina už jūsų pasiekimus ir už išmintį, bet tai nereiškia, kad jie visada pritars jūsų nuomonei. Apie kažką diskutuodami jūs kartais taip įsiplieskiate, kad jau nerenkate žodžių ir norite žūtbūt įrodyti savąją tiesą.

Mažiau pažįstamus žmonės jūsų kategoriški pasisakymai gali ne juokais išgąsdinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.