Pasirinkite katę: dabar jūs – kaip ant delno

Psichologiniai testai, atskleidžiantys žmogaus asmenybę, naudojami profesionalių psichologų, tačiau supaprastinti variantai būna skirti pramogai. Iš pastarųjų taip pat galima sužinoti apie save šio to naujo ir įdomaus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2021, 12:45 PM

Štai vienas tokių testų.

Kad rezultatai būtų patikimi, pirmiausia atsipalaiduokite.

Įsivaizduokite, kad žiūrite į save veidrodyje.

O dabar pasirinkite vieną iš pateiktų paveikslėlių su katėmis.

Pasirinkote? Tuomet skaitykite, ką jūsų pasirinkimas reiškia.

1.

Jūs labai jautrios prigimties ir neretai jus labai lengva sužeisti. Jums labai svarbūs žmogiškieji tarpusavio santykiai. Štai kodėl jūs – toks draugiškas žmogus. Tik kai kurie žmonės žmonės naudojasi šia jūsų savybe. Jūs labiausiai nemėgstate melo ir žmonių, kurie apsimeta kitokiais, nei yra iš tiesų.

2.

Laisvė – būtent šis žodis jums yra pats svarbiausias. Esate nepriklausomos dvasios pavyzdys. Būtent už tai jus gerbia aplinkiniai. Jūs turite savo požiūrį ir niekada nenusileidžiate. Kartais būnate pernelyg tiesmuki. Reikia pažymėti, kad jūs tiesiog dievinate išvykas ir keliones.

3.

Turite aukšta intelektą. Jūs nemėgstate demonstruoti savo proto, juk žinote, kad visuomenė tokių žmonių nelabai mėgsta. Bet jūsų gebėjimai jums padeda rasti išeitį net iš pačių sudėtingiausių situacijų. Be to, jūs pasižymite puikia intuicija. Turėdami tokius „slaptus kozirius“ jūs galite lengvai pasiekti bet kokius išsikeltus tikslus. Jūsų minusas – uždarumas ir pernelyg didelis patiklumas.

4.

Jūs atsidavęs žmogus ir draugystė jums – ne šiaip žodis. Jūs visada tikite savo širdimi ir jausmais. Kartais veikiate remdamiesi emocijomis, ir iš to nieko gero neišeina. Jūs mokate iš tiesų mylėti ir atsiduoti savo jausmams iki galo. Jus už tai labai vertina.

5.

Esate racionalus žmogus. Mėgstate šaltus apskaičiavimus, apgalvojate savo gyvenimo planą ir mokate veikti laikydamiesi pasirinktos strategijos. Jūs nežinote, kas yra sėkmė ar nesėkmė. Juk visada pasikliaujate tik savimi ir likimą kuriate patys. Kartais jūs pernelyg šalti savo artimiesiems, ir tai didelis jūsų trūkumas.

6.

Jūs – tikslų siekiantis žmogus. Tikras lyderis su didelėmis ambicijomis. Jeigu ką nors nusprendėte, jūsų tiesiog neįmanoma sustabdyti. Kartais šis jūsų bruožas jums iškrečia labai piktą pokštą. Be to, jūs gana reiklūs kitiems žmonėms. Jums daug kas pavydi, juk ne bet kas turi tiek atkaklumo ir tokią stiprią valią.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.